Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Κλείνει από αύριο η "Τρελή Στροφή" για διαπλάτυνση

Έργα στο κομμάτι του δρόμου Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου που αποτελεί για χρόνια πρόβλημα

Από αύριο, Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016, θα ξεκινήσουν οι εργασίες συντήρησης στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης- Ωραιοκάστρου και συγκεκριμένα στο ύψος της «Τρελής Στροφής», ενός έργου το οποίο αποτελεί και προεκλογική δέσμευση της σημερινής δημοτικής αρχής.

«Πρώτο μέλημα κάθε δημοτικής αρχής είναι η διασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών της. Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση που ένα χρονίζον πρόβλημα του Ωραιοκάστρου θα αποτελεί στο αμέσως επόμενο διάστημα παρελθόν. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο τις παρεμβάσεις μας και σε κάθε άλλη παρόμοια περίπτωση. Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών κατά το χρονικό διάστημα που θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες στο συγκεκριμένο σημείο της οδού Θεσσαλονίκης αλλά θα πρέπει να κατανοήσουμε όλοι μας ότι η ταλαιπωρία είναι προσωρινή αλλά τα έργα παραμένουν εσαεί» δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

Κατά το χρονικό διάστημα των εργασιών θα αποκλειστεί η κάθοδος από τη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης –Κονταξοπούλου μέχρι τη συμβολή της οδού Θεσσαλονίκης με ανώνυμη αγροτική οδό ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στο δεξιό τμήμα ανόδου θα είναι αδιάκοπη.

Τα οχήματα και τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετούνται μέσω παράκαμψης ακολουθώντας τη διαδρομή Θεσσαλονίκης-Κονταξοπούλου-Αεροδρομίου-Παναγίας Σουμελάς –Θερμαϊκού –Φυλλίρας και θα επανέρχονται στην οδό Θεσσαλονίκης από τη συμβολή των οδών Φυλλίρας και Άλσους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίσυρος: ΕΔΕ για παρενόχληση ανηλίκου από υπάλληλο του ΥΠΠΟ – Τέθηκε σε αναστολή
ο Χαμόγελο του Παιδιού ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσων, μετά από κλήση του αντιδημάρχου Νισύρου
Νίσυρος: ΕΔΕ για παρενόχληση ανηλίκου από υπάλληλο του ΥΠΠΟ – Τέθηκε σε αναστολή
Χωρίς πόσιμο νερό ο Κρόκος στην Κοζάνη – Εμφιαλωμένα νερά προμηθεύονται οι κάτοικοι
Διαπιστώθηκε έντονη δυσοσμία στο νερό – Απαγορεύτηκε η χρήση πόσιμου νερού, ερευνώνται τα αίτια και γίνονται εργαστηριακοί έλεγχοι
Χωρίς πόσιμο νερό ο Κρόκος στην Κοζάνη – Εμφιαλωμένα νερά προμηθεύονται οι κάτοικοι