Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Γεύμα σε αναμονή, από εστιατόριο στο κέντρο! (ΦΩΤΟ)

Για την περίοδο των εορτών – Πώς μπορείτε να προσφέρετε ...

Το ελληνικό εστιατόριο Μάγειρες Καμάρας ανακοίνωσε ότι διοργανώνει από σήμερα μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου 2017, τη δράση «Γεύμα σε αναμονή». Το concept βασίζεται στο εγχείρημα αλληλεγγύης «καφές σε αναμονή», όπου κάποιος πελάτης προπληρώνει ένα γεύμα για κάποιον που το έχει ανάγκη. Όπως δηλώνει στο typosthes.gr, ο υπεύθυνος καταστήματος κ. Θεόδωρος Καλαφάτης «το εστιατόριο ξεκίνησε σήμερα τη δράση αυτή. Όποιος πελάτης επιθυμεί προπληρώνει το γεύμα για όποιον το ζητήσει και το έχει ανάγκη». Μάλιστα, το εστιατόριο Μάγειρες για κάθε γεύμα που προπληρώσουμε, θα προσφέρει ένα για φιλανθρωπικό δείπνο. Η δράση ξεκίνησε σήμερα και θα συνεχιστεί μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.  

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση: «Σημείο αναφοράς για την πόλη από το άνοιγμά του, το ελληνικό εστιατόριο Μάγειρες Καμάρας έρχεται όχι μόνο για να προσφέρει φαγητό φτιαγμένο με μεράκι και αγνά υλικά αλλά και για να αναδείξει το κοινωνικό πρόσωπο της μαγειρικής. Συνεχίζοντας το εγχείρημα αλληλεγγύης που ξεκίνησε πριν κάποια χρόνια και αφορά προϊόντα σε αναμονή, οι Μάγειρες Καμάρας διοργανώνουν για την περίοδο των εορτών, και συγκεκριμένα από την Τρίτη 06/12/16 έως και την Τρίτη 10/01/17, τη δράση Γεύμα σε αναμονή και προσκαλούν το πολυσυλλεκτικό κοινό της Θεσσαλονίκης να προσφέρει σε όποιον το έχει ανάγκη, ένα γεύμα που δεν μπορεί ο ίδιος να πληρώσει».

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής: όποιος εκ των πελατών επιθυμεί, προπληρώνει ένα γεύμα για κάποιον που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να το αποκτήσει. Το κατάστημα κόβει και κρατάει σε ένα ξεχωριστό κουτί την απόδειξη του προϊόντος σε αναμονή που έχει εισπράξει και την δίνει μαζί με το γεύμα σε όποιον το ζητήσει. Για κάθε γεύμα που προσφέρεται από τους πελάτες του καταστήματος, οι Μάγειρες Καμάρας προσφέρουν άλλο ένα, με στόχο την προσφορά γευμάτων σε όσους το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Το γεύμα περιλαμβάνει κυρίως πιάτο, συνοδευτικό, σαλάτα, γλυκό.

«Βοηθούμε έμπρακτα ο ένας τον άλλον, συνεχίζουμε την αλυσίδα αγάπης. Το φαγητό, άλλωστε, είναι νοστιμότερο όταν το μοιράζεσαι», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Μάγειρες Καμάρας

Ιασωνίδου με Πλατεία Αγίου Παντελεήμωνος (περιοχή Καμάρας)

2310 208 222

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ