Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Το νέο «σπίτι» των παιχνιδιών είναι στην πλατεία Αριστοτέλους!

Η μαγεία των Χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών από το νέο κατάστημα Toys Shop στην Αριστοτέλους

Τα Χριστούγεννα είναι αυτή η μαγική εποχή του χρόνου όπου και οι μεγάλοι νιώθουν… παιδιά! Πρωταρχικό ρόλο σ’ αυτό παίζουν τα δώρα και τα παιχνίδια που όλοι αγοράζουν για μικρά και μεγάλα παιδιά. Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης υπάρχει πλέον ένα νέο «σπίτι» για αυτά τα μαγικά παιχνίδια και λέγεται… Toys Shop! Το μεγαλύτερο eshop παιχνιδιών στην Ελλάδα ήρθε με νέο κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 10) για να απογειώσει τη μαγεία των παιχνιδιών!

Εκεί - στη γωνία της Αριστοτέλους 10 με Βασιλέως Ηρακλείου - εδρεύει πλέον το απόλυτο παιχνιδάδικο με χιλιάδες παιχνίδια στα ράφια του να περιμένουν μικρούς και μεγάλους μεταμορφώνοντας την αγορά παιχνιδιών σε συναρπαστική εμπειρία. Γιατί στο Toys Shop της Αριστοτέλους δημιούργησαν έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών που κάνει μικρούς και μεγάλους να «χαθούν» ανάμεσα στη μαγεία των παιχνιδιών και των Χριστουγέννων!

Στο Toys Shop θα βρείτε όλων των λογιών παιχνίδια, γνωστά brands αλλά και  παιχνίδια κατ’ αποκλειστικότητα! Αγοράστε παιδικά τουβλάκια Mega Bloks, προσχολικά παιχνίδια Chicco, Little Tikes, Baby Clementoni, Fisher Price, παιδικά scooter με τους αγαπημένους ήρωες Spiderman, Minion, Minnie, Frozen, Sofia, παιχνίδια ρόλων και μουσικά όργανα αλλά και απίστευτη ποικιλία σε λούτρινα παιχνίδια. Μοιραστείτε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με τα επιτραπέζια Hasbro, AS ή Ravensburger παζλ για όλη την οικογένεια. Βρείτε από τη Barbie και τον Εξυπνούλη μέχρι και όλα τα Playmobil αλλά και Bruder, Blaze, φιγούρες δράσης και φωτόσπαθα Star Wars, TMNT και Χελωνονιντζάκια, rc, τηλεκατευθυνόμενα και drones! Όλα αυτά φυσικά σε τιμές Toys Shop!

Για «κερασάκι» σας αφήσαμε στο τέλος την πληροφορία… Ετοιμαστείτε για πολλές εκπλήξεις από το Toys Shop αφού μας ετοιμάζει το πιο ενδιαφέρον art installation από Lego που έχετε δει ποτέ! Stay tuned…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ