Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πυροτεχνήματα και Αγιοβασίληδες θα «ξεσηκώσουν» την πόλη!

Το πάρτι θα στηθεί στην είσοδο της ΔΕΘ στον Αστερόκοσμο

Το Santa Run Thessaloniki έρχεται την επόμενη Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, για να ξεσηκώσει το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η πλατεία Αριστοτέλους θα γεμίσει με κόκκινους σκούφους, με το ραντεβού να έχει δοθεί στις 17.00 στο Santa Stage που θα σηματοδοτήσει την εκκίνηση του αγώνα στις 20:00.

Οι Santa Runners θα τρέξουν ή θα περπατήσουν από τη Πλατεία Αριστοτέλους ως την είσοδο του Αστερόκοσμου στη ΔΕΘ, όπου θα τους περιμένει ένα μεγαλύτερο πάρτι!

Παρουσιαστές στην μεγάλη αυτή νύχτα της Θεσσαλονίκης, θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Μαίρη Συνατσάκη.

Βασικός σκοπός του αγώνα είναι η οικονομική ενίσχυση φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων της πόλης. Τα χρήματα από τις εγγραφές θα διατεθούν στο «Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης», στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» και στις κοινωνικές δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ και 7 ευρώ για ανέργους, φοιτητές και παιδιά κάτω των 12 ετών. Για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος ως ομάδες διατίθενται ειδικά πακέτα προσφορών. Όλοι μπορούν να εγγραφούν μέσω της επίσημης σελίδας της διοργάνωσης www.santarunthessaloniki.gr, της υπηρεσίας viva.gr και στα καταστήματα public, media markt & seven sports.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ