Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Κάρτα με ειδικά προνόμια και εκπτώσεις για εθελοντές

Που συμμετέχουν στις εθελοντικές δράσεις του Δικτύου Εθελοντών του Δήμου Θεσσαλονίκης...

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2016, η «Γιορτή του Εθελοντή», με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου.

Περισσότερα από 200 άτομα, κάθε ηλικίας, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Τμήματος Εθελοντισμού και του Δικτύου Εθελοντών του Δήμου,  συμμετέχοντας σε μια συνάντηση με στόχο την ανάδειξη της ανιδιοτελούς προσφοράς και της κοινωνικής συνοχής, αντάλλαξαν εμπειρίες, υπέβαλαν προτάσεις και συζήτησαν γύρω από τα προγράμματα των δράσεων που σχεδιάζουν  για το 2017.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανακοινώθηκε ότι οι συμμετέχοντες στις εθελοντικές δράσεις του Δικτύου θα έχουν το δικαίωμα, για πρώτη φορά από φέτος, να προμηθεύονται την «Κάρτα Εθελοντή», μέσω της οποίας εξασφαλίζουν ειδικά προνόμια και εκπτώσεις στις συναλλαγές τους με επιχειρήσεις της πόλης.

Οι εθελοντές μπορούν να προμηθεύονται τις κάρτες τους από το γραφείο 106Α στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου Α' 1, 1ος όροφος, δίπλα από την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου).

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών, Νίκος Φωτίου, απευθυνόμενος στους εθελοντές, τόνισε ότι «ο Δήμος Θεσσαλονίκης με τις δομές και τις υπηρεσίες του έρχεται αρωγός σε κάθε εθελοντική προσπάθεια που στοχεύει στην αλληλοβοήθεια και την κοινωνική αλληλεγγύη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ