Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ένα θρυλικό μπαρ του κέντρου με πολλές ιστορίες!

Στο No1 της Προξένου Κορομηλά υπάρχει ένα μπαρ με πολύ ιστορία και πολύ χρώμα!

Αποτελεί ορόσημο στην alternative διασκέδαση της Θεσσαλονίκης όντας ένα από τα πιο ιστορικά μπαρ της πόλης. Η «Υφήλιος» διανύει αισίως τον 8ο χρόνο λειτουργίας της παίρνοντας τα ηνία από ένα άλλο ιστορικό μπαρ της Θεσσαλονίκης, το «Ethnik». 

Αυτό είναι και το όραμα των ιδιοκτητών του καταστήματος, Άκη και Γιάννη… να παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη μία από τις κορυφαίες επιλογές στα μπαρ της πόλης. Για αυτόν το λόγο άλλωστε και στην συζήτηση μαζί τους μας εξηγούν ότι προσπαθούν να πρωτοπορούν χωρίς να αλλοιώνουν την εικόνα του μαγαζιού και με γνώμονα πάντα την ποιοτική διασκέδαση που θέλουν να προσφέρουν.

Το εσωτερικό του «Υφήλιος» bar Nationale αναδεικνύει ακριβώς αυτό το οποίο συνομολογεί το όνομα του… ένα μπαρ του κόσμου! Σε καθαρά έθνικ γραμμές με πολύ χρώμα και τον τοίχο των προσώπων (μόλις μπείτε στα δεξιά σας) να δεσπόζει στον χώρο οι ιδιοκτήτες έκαναν αυτό που έπρεπε ακριβώς για να «δέσει» η διακόσμηση του μαγαζιού με το ψηφιδωτό μπαρ τύπου «Gaudi» που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του.   

Το μότο που θα χαρακτήριζε με τον καλύτερο τρόπο το μαγαζί και θα έδινε το έναυσμα για το τι θα ακολουθήσει είναι το «Πάρε θέση στο μπαρ!». Οι επιλογές για το τι θα πιείτε αμέτρητες… 5 βαρελίσιες μπύρες, μεγάλη λίστα κρασιών, ποικιλία από ρούμια, μερικά από τα καλύτερα κοκτέιλ που θα συναντήσετε σε μπαρ αλλά κυρίως… μία από τις μεγαλύτερες συλλογές με τεκίλες στη Θεσσαλονίκη, με ειδικό κατάλογο που περιέχει 28 τεκίλες! Αυτό άλλωστε είναι και μία από τις καινοτομίες του μαγαζιού αφού κάτι παρόμοιο συναντάται σε ελάχιστα μαγαζιά της πόλης! Ακόμη κάτι που δεν συναντάται εύκολα σε μπαρ και το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα μαγαζιά αφορά τη μουσική… 7 μέρες, 7 διαφορετικοί Dj’s, 7 διαφορετικές μουσικές εμπειρίες μετατρέπουν το μπαρ σε σταυροδρόμι μουσικών και γεύσεων από όλο τον κόσμο!

Όσο για τις παρέες ή αυτούς που θέλουν να τα πουν λίγο πιο ήσυχα, υπάρχει και ο πάνω όροφος ο οποίος θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας και να χάσετε τον χρόνο μένοντας εκεί για ώρες!

«Κλείνοντας» την νοερή ξενάγηση στο χώρο του «Υφήλιος» bar Nationale θα πρέπει να τονίσουμε, για να μην είμαστε άδικοι, ότι αποτελεί και ένα από τα πιο ζεστά μαγαζιά για να απολαύσετε τον καφέ σας ή οποιοδήποτε ρόφημα από τις 10 το πρωί. Απλά ο γραφών προτιμά τις βραδινές εξορμήσεις…

INFO

  • Υφήλιος Bar Nationale
  • Διεύθυνση: Προξένου Κορομηλά 1
  • Ανοιχτό καθημερινά από τις 10 το πρωί
  • Τηλ: 2316 007430
  • Facebook: Yfilios Bar Nationale

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ