Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στα 5άστερα ξενοδοχεία της πόλης

Υποδεχθείτε το 2017 με εκλεκτές γεύσεις και μουσική ...

Υποδεχθείτε το 2017 με τον πιο γευστικό και γιορτινό τρόπο σε ένα από τα 5αστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης!

Ειδικά εορταστικά μενού με εκλεκτές γεύσεις, συνοδεία μουσικής υπόσχονται μια μαγική και λαμπερή παραμονή Πρωτοχρονιάς. Προτάσεις υπάρχουν και για ανήμερα Πρωτοχρονιάς, για να ξεκινήσει το νέο έτος με καλή διάθεση!

Το typosthes.gr σας προτείνει:

Electra Palace

Καλωσορίστε την νέα χρονιά με εκλεκτές γεύσεις και live μουσική. Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Electra Palace, στο Orizontes Roof Garden Restaurant, από όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε και το φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων στον ουρανό της πόλης.

Τιμή: 125 ευρώ/ άτομο.

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει επίσης recovery breakfast (05.00-10.30) και New Year’s Day Buffet (13.00-16.00) την πρώτη ημέρα του έτους (1.1.2017).

Πληροφορίες και κρατήσεις: 2310 294036

Hyatt Regency Thessaloniki

Γιορτάστε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με στυλ και με μία γκουρμέ εμπειρία, στην πολυτελή ατμόσφαιρα του Grand Ballroom στο Hyatt Regency Thessaloniki! Απολαύστε τη μαγεία σε ένα σκηνικό παραμυθιού με ζωντανή μουσική, Dj, χορό και πολλά δώρα & εκπλήξεις.

Τιμή κατ’ άτομο: 148. Παιδικό μενού: 48 ευρώ.

Κρατήσεις & Πληροφορίες: 2310 401402 & email [email protected]

Στο Hyatt Regency Thessaloniki μπορείτε επίσης να ξεκινήστε το νέο έτος με την καλύτερη διάθεση με ένα Πρωτοχρονιάτικο πρωινό στο εστιατόριο Ambrosia (1.1.2017), με την σαμπάνια να έχει τον πρώτο λόγο.

Τιμή κατ’ άτομο για εξωτερικούς πελάτες: 30 ευρώ. Παιδιά 0-6 ετών χωρίς χρέωση, 6-12 ετών 50% έκπτωση.

Για εκείνους που θέλουν να συνεχίσουν τον εορτασμό, το εστιατόριο Ambrosia είναι η ιδανική τοποθεσία. Παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες γεύσεις σας περιμένουν στον εορταστικό μπουφέ.

Προτεινόμενη τιμή: 78 ευρώ ανά άτομο Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται κρασιά. Παιδιά 0-6 ετών χωρίς χρέωση, 6-12 ετών 50% έκπτωση.

Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 2310 401402

Makedonia Palace

Φέτος το MakedoniaPalace, λίγο πριν γυρίσει σελίδα για την πλήρη αναβάθμισή του, φοράει τα γιορτινά του και μας προσκαλεί να ζήσουμε το μαγικό παραμύθι μιας «άλλης» εποχής.

Το Ρεβεγιόν της Παραμονής Πρωτοχρονιάς θα δοθεί στην αίθουσα Alexandros με επίσημο εορταστικό μενού 6 πιάτων και με συνοδεία του μουσικού σχήματος της Άννας Μπαλάσκα.

Ωρα προσέλευσης: 22.30

Τιμή: 105 ευρώ (δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά). Παιδικό μενού (0-12) ετών: 35 ευρώ

Το Γεύμα Πρωτοχρονιάς (1/1/2017) θα δοθεί στο εστιατόριο Symposium με έναν πλούσιο Πρωτοχρονιάτικο μπουφέ, υπό τους ήχους τζαζ ντουέτου.

Ώρα προσέλευσης: 13.00-16.30

Τιμή κατά άτομο: 60 ευρώ χωρίς τα ποτά. Παιδιά: 50% έκπτωση.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017, το Makedonia Palace Hotel Thessaloniki κλείνει τις πόρτες του για να επιστρέψει πλήρως ανακαινισμένο τον Απρίλιο του ίδιου έτους.

Για πληροφορίες και κρατήσεις: 2310 897197

Porto Palace

Ποικιλία από σαλάτες, κρύα και ζεστά εδέσματα, Carving Station με χοιρινό μπούτι, ποικιλία επιδορπίων και ποτά A’ la carte θα περιλαμβάνει το μενού του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν στο Porto Palace.

Θα υπάρχει ζωντανή μουσική με ήχους jazz, swing & bossanova, από τους, Μπάμπη Προδρομίδη στο σαξόφωνο, Oleg Chaly στο πιάνο και   Έλενα Κατσενίδου στα φωνητικά. Guest DJ Panagiotis Mitrolidis.

Μενού Πρωτοχρονιάς

Σαλάτες: Ελληνική σαλάτα με καπαρόφυλλα, ελιές και ξινομυζήθρα • Iceberg, λόλορόσο, καπνιστός σολομός, φιλέτο πορτοκαλιού και βινεγκρέτ εσπεριδοειδών • Σπανάκι baby με παντζάρι, καρύδια, βινεγκρέτ γιαούρτι και κροκέτες τυριών με κρούστα από σουσάμι

• Φρέσκα λαχανικά με σύκα, γκοργκοντζόλα, νούμπουλο και βινεγκρέτ σύκου • Τραγανά λαχανικά με τσορίθο, ξινόμηλο, μπρι, ρόδι και βινεγκρέτ ροδιού • Πατατοσαλάτα με σελινόριζα, καπνιστή χοιρινή πανσέτα με μουστάρδα και θυμάρι • Ρόκα με δαμάσκηνα, βερίκοκα και τραγανό σπεκ

Ποικιλία από κρύα εδέσματα: Ποικιλία ελληνικών και ξένων τυριών • Ποικιλία από ιταλικά αλλαντικά φυσικής ωρίμανσης • Πουγκάκια καπνιστού σολομού με μους φιλαδέλφια, σχοινόπρασο και μπρικ • Roast Beef με σάλτσα αγριοράπανου

Ποικιλία από ζεστά εδέσματα: Κοχύλια με καπνιστό σολομό, βότκα και μπρικ • Τάρτα με σπαράγγια, καπνιστό μπέικον και σάλτσα από μύρτιλα • Αργοψημένο μοσχαράκι με σάλτσα από ποικιλία άγριων μανιταριών • Αρνάκι γεμιστό με αμπελόφυλλα και καπνιστό τυρί Μετσόβου • Χοιρινό γεμιστό με αποξηραμένα φρούτα και σάλτσα δαμάσκηνου • Ζαρκάδι με κάστανα και θυμάρι • Γαλοπούλα με δενδρολίβανο και σάλτσα μήλου • Σπιτικός πουρές πατάτας • Αρωματικά ρύζια με φακές

Τιμή: 55,00€ / άτομο. Παιδιά έως 6 ετών δωρεάν. Παιδιά 6-12 ετών 50% έκπτωση

 Ώρα προσέλευσης 22:00

Welcome Drink: Sparkling Wine

Πληροφορίες και κρατήσεις: 2310 504504

Hotel Nikopolis

Ζήστε τη μαγεία της Πρωτοχρονιάς στη μοναδική, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου Nikopolis, στο DA VINCI RESTAURANT.

Τιμή: 100 ευρώ/άτομο. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά. Παιδιά 0-4 ετών δωρεάν & 4-12 ετών 40 ευρώ.

Κάντε την κράτησή σας στο τηλέφωνο 2310 401000

 

Holiday Inn Thessaloniki

Υποδεχθείτε το Νέο Έτος στο Holiday Inn Thessaloniki με εκλεκτά μενού και ζωντανή μουσική με μελωδίες από την ελληνική και διεθνή σκηνή που θα σας διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όσο για το service, το έμπειρο και φιλικό προσωπικό του ξενοδοχείου θα σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ειδικότερα, το ξενοδοχείο προτείνει και φέτος δυο διαφορετικά μενού.  

Το πρώτο στα 90 ευρώ/άτομο (συμπεριλαμβάνεται μισή φιάλη κόκκινο ή λευκό κρασί).

Το δεύτερο στα 70 ευρώ/άτομο (συμπεριλαμβάνεται μισή φιάλη κόκκινο ή λευκό κρασί).

Παιδιά έως 5 ετών που συνοδεύονται από τους γονείς τους δεν χρεώνονται.

Παιδιά από 6-12 ετών έχουν έκπτωση 50% στην τιμή του κάθε μενού.

Για πληροφορίες και κρατήσεις: 2310 563100

Daios

Μετρήστε αντίστροφα για το 2017 στο Daios. Μια ζεστή, αξέχαστη εμπειρία σας περιμένει με ένα εκπληκτικό εορταστικό μενού.

Τιμή: 100 ευρώ/ άτομο. Παιδιά κάτω των 12 ετών 50% έκπτωση.

Επίσης την πρώτη ημέρα του χρόνου μπορείτε να γευθείτε εορταστικό πρωινό μεταξύ 06:30-12:00 και αργότερα εκείνη τη μέρα, μετά τα μεσάνυχτα, δοκίμασε το σπέσιαλ πιάτα στο εορταστικό μενού στο bar restaurant daios!

Τιμή για το πρωινό: 35 ευρώ/ άτομο. Παιδιά κάτω των 12 ετών 50% έκπτωση.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο: 2310 250200

Grand Hotel Palace

Aπό την ευρωπαϊκή κουζίνα είναι εμπνευσμένο το εορταστικό buffet που θα προσφέρεται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Grand Hotel Palace, με ποικιλία σε σαλάτες, κρύα και ζεστά πιάτα αλλά και πλούσιο μπουφέ με ποικιλία γλυκών και φρούτων. Σε ότι αφορά τα ποτά θα υπάρχει απεριόριστη κατανάλωση (Λευκό & Κόκκινο Κρασί Μπύρα Εμφιαλωμένα νερά Αναψυκτικά).

Ώρα προσέλευσης 9 μ.μ.. Υποδοχή των καλεσμένων με μουσική από πιάνο και σαξόφωνο. Η βραδιά θα συνεχιστεί με ελληνικές και ξένες επιτυχίες από Dj.

Για τους μικρούς φίλους το Grand Hotel Palace έχει προετοιμάσει ένα μοναδικό πάρτι με δημιουργικά παιχνίδια από εξειδικευμένο προσωπικό και προβολή παιδικών ταινιών. Στο χώρο θα υπάρχει buffet με πλούσια εορταστικά εδέσματα. 

Τιμή: 65 ευρώ/άτομο.  Για τα παιδιά 6-10 ετών υπάρχει έκπτωση 50%.

Πληροφορίες και κρατήσεις: 2310 549000.

 

The MET

Στο ξενοδοχείο The MET στις 31 Δεκεμβρίου, στο MAISTROS BALLROOM θα προσφέρεται New Year’s Buffet Menu & Beverage Package (95 ευρώ κατ' άτομο. Παιδιά 6-12: 47,50 ευρώ Παιδιά 0-6: Δωρεάν), συνοδεία ζωντανής μουσικής και DJ. Welcome Drink: Prosecco. Ώρα έναρξης: 21.00

Στο CHAΝ BAR RESTΑURANT μπορείτε να απολαύσετε το Α΄ la Carte menu του εστιατορίου συνοδεία V-Jockey (21.00-02.00). Welcome Drink: Prosecco

Την Πρωτοχρονιά (01/01/2017) από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα (13.00-17.30), θα υπάρχει New Year’s Buffet Menu &  Beverage Package (50 ευρώ κατ' άτομο. Παιδιά 6-12: 25 ευρώ. Παιδιά 0-6: Δωρεάν) συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Beverage Packages: Unlimited House Wine, Beer, Soft Drinks and Juices

Πληροφορίες και κρατήσεις: 2310 017 000

Excelsior

Υποδεχθείτε τον καινούριο χρόνο και αφεθείτε στη μαγεία μιας ολοκληρωμένης εορταστικής εμπειρίας στον πολυτελή χώρο του Mezzanine. Απολαύστε το signature menu των 7 πιάτων δια χειρός του Executive Chef Γρηγόρη Καρακασίδη, υπό τη συνοδεία live μουσικής.

Ποτήρι σαμπάνιας

Χτένια σωτέ με γκρεμολάτα από εστραγκόν και μους από παντζάρι

Ριζότο παρμεζάνας με προσούτο και σως από γλυκιά κολοκύθα

Σολομός gravlax με πουρέ από σελινόριζα, πίκλες από μάραθο και βινεγκρέτ από παλαιωμένο ξύδι βαλσάμικο

Σαλάτα πράσινη με φιλέτα γκρέιπφρουτ, καπνιστή πανσέτα και dressing ροδιού

Σορμπέ βατόμουρο

Αγριογούρουνο με ψητά κάστανα, σύκα σε αγιορείτικο κρασί και πουρέ γλυκοπατάτας ή Στήθος πάπιας με καραμελωμένα λαχανικά και σάλτσα φραγκοστάφυλο

Τριλογία σοκολάτας με μους βατόμουρο και φρεσκοψημένο μπισκότο

Καφές, τσάι, βασιλόπιτα

Τιμή: 77 ευρώ/ άτομο

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2310 021 020

be*

Γιορτάστε την παραμονή Πρωτοχρονιάς με ένα special εορταστικό μενού στη μαγική ατμόσφαιρα του be*. 

To μενού για εκείνη την βραδιά: 

WELCOME COCKTAIL

AMUSE - BOUCHE

Σολομός gravlax με εσπεριδοειδή και αρωματική dressing σαλάτα φινόκιο

ΣΟΥΠΑ

Σούπα βελουτέ σελινόριζας με πράσινο μήλο και αφρό από καπνιστό μετσόβου

ΣΑΛΑΤΑ

Σαλάτα με ανάμεικτα φυλλώματα, dressing ροδιού, κάστανο και αποξηραμένα σύκα

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ

Αγριογούρουνο μπρεζέ σε σάλτσα κόκκινου κρασιού, με σύκα και πουρέ γλυκοπατάτας

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ

Μιλφέιγ πάβλοβα με μους φράουλας, μους λευκής σοκολάτας και σάλτσα από φραγκοστάφυλο

Τιμή: 55 ευρώ/άτομο 

Πληροφορίες και κρατήσεις: 2310 021010

Mediterranean Palace

Gala Dinner στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 22.00 για να υποδεχθείτε το 2017 με χαρά και αισιοδοξία! Μουσικές επιλογές από DJ.

Τιμή: 70 ευρώ/άτομο (δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά)

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς (1.1.2017) θα υπάρχει πρωτοχρονιάτικος μπουφές (στις 14.00).

Τιμή: 38 ευρώ/άτομο (δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2311 240 400

 

The Bristol Hotel Thessaloniki

Αλλαγή του χρόνου στο ζεστό περιβάλλον του El Correo Cocina Argentina συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Τιμή: 75 ευρω/άτομο (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310506506

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ