Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Τρόφιμα για τους άπορους συγκεντρώθηκαν στην Αγίας Σοφίας

Θα μοιραστούν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες - Δράση του δήμου Θεσσαλονίκης και της ΕΡΤ3

Σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες θα μοιραστούν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν χθες στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ελληνική Ραδιοφωνία – Τηλεόραση ΕΡΤ3.

Πλήθος πολιτών πέρασε από τις 11 το πρωί και για τις επόμενες πέντε ώρες από τον κεντρικό πεζόδρομο της Θεσσαλονίκης, έχοντας στα χέρια σακούλες με ζυμαρικά, όσπρια, γάλα για παιδιά, χαρτικά και είδη καθαρισμού, προκειμένου στη συνέχεια να διατεθούν σε απόρους.

«Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες ενέργειες και μέσα στο 2017 θα φροντίσουμε να κάνουμε πιο συχνά παρόμοιες δράσεις γιατί είναι μεγάλες οι ανάγκες των συμπολιτών μας» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα.

Σύμφωνα με την κ.Γούλα «είναι αξιέπαινο ότι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης από το υστέρημα τους βοηθάνε κάποιους άλλους ανθρώπους, που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη αποδεικνύοντας το αίσθημα αλληλεγγύης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους