Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκκληση για βοήθεια για 9χρονο παιδί από Θεσσαλονίκη

Από την Δήμο Νεάπολης – Συκεών

Έκκληση για προσφορά σε αιμοπετάλια για τον 9χρονο Παναγιώτη από τη Θεσσαλονίκη απευθύνει ο Δήμος Νεάπολης Συκεών. Ο 9χρονος Παναγιώτης πάσχει από λεμφοβλαστική λευχαιμία και έχει ανάγκη από αιμοπετάλια. Όπως αναφέρει ο Δήμος Νεάπολης – Συκέων, ο Παναγιώτης νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα, έτσι οι εθελοντές πρέπει να είναι από την πρωτεύουσα, γι’ αυτό και ζητάει την κοινοποίηση σε όσους περισσότερους φίλους μπορούμε.

Αναλυτικά ο Δήμος Νεάπολης – Συκέων αναφέρει «Ένας νεαρός συνδημότης μας, ο 9χρονος Παναγιώτης, μαθητής του 7ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης του Δήμου Νεάπολης – Συκέων (Θεσσαλονίκη), αυτές τις Άγιες ημέρες δίνει μία δύσκολη μάχη, με τις ευχές και την πίστη όλων μας να επιστρέψει δίπλα μας δυνατός και χαμογελαστός.

Ο Παναγιώτης πάσχει από λεμφοβλαστική λευχαιμία και νοσηλεύεται στο Παιδοογκολογικό Νοσοκομείο «ΕΛΠΙΔΑ» στην Αθήνα, και υπάρχει ανάγκη για αιμοπετάλια, τα οποία μπορούν να προσφέρουν μόνο όσοι κατοικούν στην Αθήνα και αποκλειστικά στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΔΑ».

Κάνουμε έκκληση στην ευαισθησία των εθελοντών να προστρέξουν για την προσφορά αιμοπεταλίων που ισοδυναμεί με προσφορά ζωής!

Οι εθελοντές μπορούν να προσέλθουν στο Αιματολογικό Τμήμα του Παιδοογκολογικού Νοσοκομείου «ΕΛΠΙΔΑ» (Μικράς Ασίας 46, Γουδί) και να προσφέρουν την αγάπη τους στον Τσάκαλο Παναγιώτη του Δημητρίου.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6908500944 (Ελένη Καρακώστα)». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ