Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Οι πρώτες ανακοινώσεις για κλειστά σχολεία - Που δεν θα ανοίξουν αύριο

Ξεκίνησαν να βγαίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις για περιοχές και δήμους όπου τα σχολεία δεν θα ανοίξουν αύριο. 

Πιο συγκεκριμένα έχουν ανακοινωθεί ότι δεν θα ανοίξουν τα σχολεία στις παρακάτω περιοχές: 

  • Στην Κοζάνη, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στις 9 και 10 Ιανουαρίου λόγω παγετού, ενώ οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία στις 8 το πρωί.
  • Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν το διήμερο 9 και 10 Ιανουαρίου και τα σχολεία στο Άργος Ορεστικό.
  • Ίδια κατάσταση τη Δευτέρα και σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας στον Δήμο Έδεσσας, τα οποία δεν θα λειτουργήσουν, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.Ωστόσο, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Δήμου, οι παιδικοί σταθμοί θα ανοίξουν κανονικά. Για τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στην περιοχή.
  • Κλειστά τα σχολεία και στη Χαλκιδική στον Δήμο Αριστοτέλη και στον Δήμο Νέας Προποντίδας τόσο πρωτοβάθμιας (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά) όσο και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (γυμνάσια, λύκεια).
  • Κλειστά σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας και στην Καστοριά για αύριο 9/1.

Η απόφαση ελήφθη για λόγους ασφάλειας των μαθητών και των εκπαιδευτικών δεδομένου ότι ο εκτεταμένος παγετός και το αρκετών εκατοστών χιόνι καθιστούν επισφαλή τη μετακίνηση των μαθητών από και προς τα σχολεία.

Συνεχής ενημέρωση...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ