Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Προσβάσιμο το οδικό δίκτυο του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου

Επιχείρηση αποχιονισμού και ρίψης αλατιού στους δρόμους διεξάγεται από χθες το βράδυ

Συντονισμένη επιχείρηση προκειμένου να διατηρηθούν οι κεντρικοί δρόμοι του Δήμου ανοιχτοί και προσβάσιμοι βρίσκεται σε εξέλιξη από χτες από τα συνεργεία του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Κορδελιού-Ευόσμου, Πέτρο Σούλα, το βασικό οδικό δίκτυο του δήμου (περίπου 40 δρόμοι) είναι προσβάσιμο και καταβάλλεται συνεχής προσπάθεια προκειμένου να παραμείνει ανοιχτό, δεδομένου ότι η χιονόπτωση και ο παγετός συνεχίζονται.

Να σημειωθεί ότι την επιχείρηση αποχιονισμού και ρίψης άλατος στο οδικό δίκτυο του δήμου συντόνιζε επί τόπου καθ' όλη τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, αντιδήμαρχοι και μέλη της διοίκησης.

«Ευχαριστούμε όλους τους εργαζόμενους του δήμου μας που όλη τη νύχτα πάσχισαν κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες προκειμένου να ανταποκριθούν στα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε η σφοδρή κακοκαιρία. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται και οι υπηρεσίες του δήμου μας εξακολουθούν να βρίσκονται σε 24ωρη επιφυλακή για 5η συνεχή ημέρα», δήλωσε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Πέτρος Σούλας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ