Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά και Πέμπτη και Παρασκευή

Δέκα Δήμοι ανακοίνωσαν πως… σχολεία από εβδομάδα!

Όλοι οι Δήμοι του Νομού Θεσσαλονίκης ανακοίνωσαν πως τα σχολεία θα μείνουν κλειστά αύριο Πέμπτη (12/1). Ωστόσο, κάποιοι από τους Δήμους έχουν ήδη ανακοίνωση το κλείσιμο των σχολείων και για την Παρασκευή.

Πιο αναλυτικά, κλειστά θα μείνουν τα σχολεία αύριο Πέμπτη (12/1) στους Δήμους Θεσσαλονίκης, Νεάπολης – Συκεών, Λαγκαδά, Ωραιοκάστρου, Θερμαϊκού, Θέρμης, Βόλβης, Καλαμαριάς, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Δέλτα, Κορδελιού Ευόσμου, Πυλαίας – Χορτιάτη, Παύλου Μελά, Χαλκηδόνος.

Οι Δήμοι που έχουν ανακοινώσει ήδη από σήμερα, Τετάρτη, πως τα σχολεία θα είναι κλειστά και την Παρασκευή (13/1) είναι 10 και είναι οι εξής: Θεσσαλονίκης, Νεάπολης – Συκεών, Λαγκαδά, Ωραιοκάστρου, Θερμαϊκού, Βόλβης, Καλαμαριάς, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Δέλτα, Πυλαίας – Χορτιάτη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πορεία ειρήνης σήμερα από την ΕΔΥΕΘ στη Θεσσαλονίκη
Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) οργανώνει και φέτος την καθιερωμένη Πανελλαδική Ημέρα Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης σεόλη τη...
Πορεία ειρήνης σήμερα από την ΕΔΥΕΘ στη Θεσσαλονίκη
perifereiakos-flyover
Οδηγός - FlyOver: Ποιες ώρες φρακάρουν τα ΙΧ στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη
Τι είπε για την κίνηση στο περιφερειακό και το Flyover ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Πάρις Μπίλλιας
Οδηγός - FlyOver: Ποιες ώρες φρακάρουν τα ΙΧ στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη