Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Στα 174 τα λεωφορεία στους δρόμους – Πού δεν πηγαίνουν

Τα 53 με αντιολισθητικές αλυσίδες

Σε 174 ανέρχονται τα αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ που κυκλοφορούν -με σχέδιο εκτάκτου ανάγκης- αυτήν την ώρα (19.45) στους δρόμους του νομού Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων τα 53 με αντιολισθητικές αλυσίδες, σημείωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης.

Όπως τόνισε, οι καιρικές συνθήκες στην πόλη είναι αυτές που ρυθμίζουν και την κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων και προς την κατεύθυνση αυτή όλοι οι αρμόδιοι στον οργανισμό βρίσκονται επί ποδός.

Απαντώντας σε σχετική μας ερώτηση, ο ίδιος τόνισε ότι δεν εκτελούνται, λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών, τα δρομολόγια σε: Ακροπόταμο, Νεωχορούδα, Αρδαμέρη, Πεντάλοφο, Περιστερά, Λιβάδι, 'Αγιο Αντώνιο, Μονοπήγαδο, Ξηροχώρι, Μεσσημβρία, Αγγελοχώρι και το τοπικό στη γραμμή Επανομή-Μηχανιώνα.

Ο κ. Στεφανίδης επανέλαβε, ότι για τα λεωφορεία που θα κυκλοφορήσουν σήμερα έχει γίνει προμήθεια ειδικού υγρού από τη Γερμανία, προκειμένου να επιλυθούν τα τεχνικά προβλήματα που παρουσίασαν χθες 60 οχήματα στο υδραυλικό σύστημα των θυρών, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»
Τι απάντησε ο ποδοσφαιριστής μετά τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε λόγω του χαμένου πέναλτι στον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος από τη Γεωργία
Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»