Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Κλείνει τις «πύλες» του ιστορικό μπαρ – Μετά από 9 χρόνια

«Τίτλοι τέλος» για το Haven στη Στοά Βενιζέλου

Κλείνει τις πύλες του και δεύτερο ιστορικό μπαρ μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Το περασμένο Σάββατο ήταν το Art House που αποχαιρέτησε την νυχτερινή ζωή της πόλης, αυτό το Σάββατο είναι το Haven Bar στην Στοά Βενιζέλου (από οδό Ρογκότη, στην πλατεία Ελευθερίας).

Όπως αναφέρει ο κ. Νίκος Σαρίδης «Ήταν Μάρτιος του 2008 όταν αποφασίσαμε να μεταμορφώσουμε την τότε έρημη στοά στην Βενιζέλου δημιουργώντας με πολύ αγάπη, φαντασία αλλά και την προσωπική συλλογή αντικείμενων από επισκέψεις στην γοητευτική Ασία, το Haven Bar. Στο Ηaven γεννήθηκαν έρωτες, δημιουργήθηκαν φιλίες, μοιράστηκαν απλόχερα χαμογέλα και αγκαλιές. Ακούσαμε όμορφες μουσικές, χορέψαμε, μοιραστήκαμε συγκινήσεις, χαρές και λύπες, μεθύσαμε, μα πάνω από όλα μεγαλώσαμε μαζί. Το Haven Bar ευχαριστεί από καρδιάς, όλους τους DJ, μουσικούς παραγωγούς ,συνεργάτες και όλους όσους συμμετείχαν σε όλη αυτή την πολύχρονη διαδρομή μας.

Μετά από 9 περίπου χρόνια η αυλαία πέφτει και το Haven Bar σας προσκαλεί αυτό το Σάββατο 21/1/2017 να αποχαιρετήσουμε παρέα μια από τις πιο όμορφες δεκαετίες της ζωή μας.

Ευελπιστούμε να τα πούμε σε κάποιο νέο χώρο στο μέλλον. Έως τότε...

ραντεβού το καλοκαίρι .. Που αλλού.. Mades Warung (beach bar στην Επανωμή)!

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ