Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πού χτύπησε ο χιονιάς στη Θέρμη-Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης (ΦΩΤΟ)

Ποια σχολεία δεν λειτούργησαν σήμερα λόγω της χιονόπτωσης - Επί ποδός η πολιτική προστασία του δήμου

Προβλήματα προκάλεσε στο δήμο Θέρμης στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση ισχυρών χιονοπτώσεων κατά τα διάρκεια της νύχτας. Οι χιονοπτώσεις «χτύπησαν» κυρίως στα ορεινά του δήμου Θέρμης, την Περιστερά και το Λιβάδι.

Το Δημοτικό σχολείο και το Νηπιαγωγείο της Περιστεράς σήμερα Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 παρέμειναν κλειστά, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

Από τα ξημερώματα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται στα ορεινά του Δήμου και με τη βοήθεια της αλατιέρας εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να διατηρηθεί ανοικτό το οδικό δίκτυο.

Επίσης, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, οι οδηγοί που κινούνται από Περιστερά προς Λιβάδι θα πρέπει να χρησιμοποιούν απαραιτήτως αντιολισθητικές αλυσίδες, καθώς η χιονόπτωση δυσχέραινε το έργο του αποχιονισμού στο οδικό δίκτυο.

Η Πολιτική Προστασία του δήμου θα παραμείνει σε επιφυλακή μέχρι να κοπάσουν τα καιρικά φαινόμενα, όπως δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Μουστάκας, ενώ για έκτακτες περιπτώσεις οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2310478048.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ