Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Από Zumba μέχρι Salsa με 5 ευρώ στη ΧΑΝΘ, για 4 ώρες!

Την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα κάτι όμορφο θα συμβαίνει στη ΧΑΝΘ!

Τη τελευταία Κυριακή κάθε μήνα, λάτρεις της άσκησης αλλά και άτομα που αναζητούν την κατάλληλη  δραστηριότητα γι’ αυτούς , θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν στη ΧΑΝΘ ποικιλία δραστηριοτήτων σχετικές με τον χορό, το fitness, την εναλλακτική γυμναστική, την πισίνα και πολλά νέα και καινοτόμα προγράμματα.

Αντίστοιχες ημερίδες έχουν προγραμματιστεί για παιδιά αλλά και για οικογένειες.

Τα μαθήματα θα έχουν τη δομή μαθήματος γνωριμίας οπότε όλοι θα μπορούν να συμμετάσχουν χωρίς να υπάρχει απαραίτητα πρότερη ενασχόληση με το αντικείμενο. Η Χ.Α.Ν.Θ. διαθέτει 9 αίθουσες γυμναστικής και χορού κατάλληλα εξοπλισμένες για όλες τις δραστηριότητες καθώς και κλειστή θερμαινόμενη πισίνα 25μ  και κάθε μάθημα πραγματοποιείται από διαφορετικό δάσκαλο εξειδικευμένο στο αντικείμενό του.

Η 1η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 29/1 και από τις 11:00 έως και τις 15:00, με τη συμμετοχή των 5€, άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν: Zumba, Salsa, Afrocuban Dances, Oriental Dances, Dance Aerobic, Stretching και για 1η φορά στη Θεσσαλονίκη τη νέα μόδα στο fitness, Kangoo Jumps!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε ΕΔΩ

Για συνεχή ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ

Συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος  ΕΔΩ

Τμήμα Γυμναζομένων ΧΑΝΘ: 231 600 1000 εσωτ. 0821 & 0822

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ