Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τρεις συγκεντρώσεις σήμερα Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

Δύο συγκεντρώσεις και μία αντισυγκέντρωση

Δύο συγκεντρώσεις και μία αντισυγκέντρωση θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, καθώς συλλογικότητες και αντιφασιστικές οργανώσεις θα δώσουν ηχηρή απάντηση στην «Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης».

Στις 12.00 η ΚΕΕΡΦΑ μαζί με οργανώσεις και κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς θα πραγματοποιήσουν  συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ, στο άγαλμα Βενιζέλου. 

Πιο αναλυτικά, στις 14.30 στο Άγαλμα Βενιζέλου θα συγκεντρωθεί η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, ως απάντηση στην «Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης» που οργανώνει συγκέντρωση κατά της της φοίτησης προσφυγόπουλων στα σχολεία. Θα συμμετάσχουν και σωματεία και πολιτικές οργανώσεις της αριστεράς. Στις 15.00 αντιφασιστικές-αντιρατσιστικές οργανώσεις και συλλογικότητες καλούν σε συγκέντρωση κοντά στο χώρο συγκέντρωσης της «Εθνικιστικής Νεολαίας Θεσσαλονίκης» στη συμβολή της Παπαζώλη με Αγίου Δημητρίου.

Η συγκέντρωση της «Εθνικιστικής Νεολαίας Θεσσαλονίκης» είναι προγραμματισμένη για στις 17.00 στη συμβολή Λαγκαδά με Αγίου Δημητρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΥΠΑ: Ξεκινά από σήμερα η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα
Σε επιδοτούμενους ανέργους, δικαιούχους ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας, επιδόματος γονικής άδειας και επιδόματος εργασίας
ΔΥΠΑ: Ξεκινά από σήμερα η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα