Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάκης Αρναούτογλου: Στο βάθος… όψιμες αλκυονίδες – Πότε έρχονται

Τι αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό

«Στο βάθος… όψιμες αλκυονίδες!», αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, κάνοντας λόγο για πτώση της θερμοκρασίας την επόμενη εβδομάδα, αλλά και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας για αρχές του Φλεβάρη.

Όπως γράφει ο Σάκης Αρναούτογλου: «Οψιμες αλκυονίδες ημέρες αρχές Φλεβάρη μετά από μια πιθανή, κατά τόπους αισθητή πτώση της θερμοκρασίας την επόμενη εβδομάδα θέλουν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία!

Για σημάδια κόπωσης του χειμώνα στη χώρα μας άρχισαν να ψιθυρίζουν τα μακροπρόθεσμα προγνωστικά στοιχεία για αρχές του Φλεβάρη με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μετά όμως από μια πιθανή κατά τόπους αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στην ανατολική και βόρεια Ελλάδα το τελευταίο πενθήμερο του μήνα που διανύουμε, δηλαδή προς τα τέλη κυρίως της επόμενης εβδομάδας.

Λίγο υπομονή λοιπόν μέχρι να μπει ο Φλεβάρης και μας κάνει τη χάρη να...βγάλουμε λίγο το χέρι από την τσέπη όσον αφορά στα κόστη θέρμανσης. Η διάρκεια αυτών των προβλεπόμενων με τα τελευταία στοιχεία όψιμων αλκυονίδων ημερών για αρχές Φλεβάρη είναι φυσικά αδύνατο να εκτιμηθεί απο τώρα καθώς μπορεί μεν ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει καλοκαίρι να μυρίσει μα υπάρχει στατιστικά πάντα και το ενδεχόμενο αν φλεβίσει κι αν κακιώσει μες το χιόνι να μας χώσει!

Για ότι νεότερο φυσικά θα σας ενημερώνω κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και όχι μόνο από τη σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/

Για να μην χάνετε τον...καιρό σας! ;)

Να είστε καλά

Σάκης Αρναούτογλου». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Η πλατεία Ευόσμου «μεταμορφώνεται» σε ανοιχτό μπασκετικό πολυχώρο
Η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ 3×3 που απευθύνεται σε όλους και όλες, ανεβαίνει για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Η πλατεία Ευόσμου «μεταμορφώνεται» σε ανοιχτό μπασκετικό πολυχώρο
Αναβίωση του εθίμου «Λαζαρίνες» στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης
Οι παριστάμενοι θα παρακολουθήσουν τις «Λαζαρίνες», ένα παλιό ξεχωριστό έθιμο που έχει συνδεθεί με την Ανάσταση του Λαζάρου και προαναγγέλλει τον...
Αναβίωση του εθίμου «Λαζαρίνες» στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης