Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Δύο πιάτα από τον Ηλία Μαμαλάκη στο Devido! (ΦΩΤΟ)

Ο γνωστός σεφ παρουσίασε τα πιάτα του στη Θεσσαλονίκη

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα των Devido στην Βασ. Όλγας 213 η παρουσίαση των δύο νέων πιάτων που δημιούργησε ο Ηλίας Μαμαλάκης σε συνεργασία με τα εστιατόρια Devido. Το κοινό που παρευρέθηκε στο κατάστημα, είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τον αγαπημένο σεφ, να φωτογραφηθεί μαζί του και να απολαύσει τις λαχταριστές συνταγές του.

Το «Γυροτλού», ένα πιάτο εμπνευσμένο από το κλασσικό γιαουρτλού σε μια νέα προσέγγιση με τραγανό γύρο devido, δουλεμένη σάλτσα από γιαούρτι και μια ξεχωριστή σάλτσα ντομάτας με πλούσια γεύση και άρωμα και την «Τριλογία», που αποτελείτε από τρεις ξεχωριστές και ιδιαίτερες γεύσεις σε έναν συνδυασμό για τους λάτρεις του καλού φαγητού με άμεσες αναφορές στην ελληνική, με ένα παραδοσιακό πιτάκι με ψητό λουκάνικο μαύρου χοίρου, κρεμμυδάκι ξερό και πιπεριά πράσινη με δροσερή σως λουκάνικου ειδικά φτιαγμένη από τον Ηλία Μαμαλάκη για τα devido, ένα δεύτερο αράβικο πιτάκι με σως, φρέσκια ντομάτα, μπιφτεκάκι devido, εκλεκτό μανούρι ψημένο στη σχάρα και την υπέροχη σάλτσα ντομάτας και ένα ακόμη παραδοσιακό πιτάκι «Γυροτλού» με όλες τις γεύσεις του νέου αυτού πιάτου.

Τα Devido ανανεώνουν τη συνεργασία τους με τον αγαπημένο Ηλία Μαμαλάκη και υπόσχονται να συνεχίσουν να προσφέρουν στο κοινό τους νέες, αναπάντεχες συνταγές βασισμένες στην ποιότητα και την αγάπη για το καλό φαγητό.

Επόμενος γευστικό προορισμός της νέας συνεργασίας, η περίοδος της Σαρακοστής, όπου εκτός από τις ήδη αγαπημένες νηστίσιμες γεύσεις τους, τα Devido θα παρουσιάσουν νέες ιδέες από απολαυστικά πιάτα με την υπογραφή του Ηλία Μαμαλάκη. Γιατί η νηστεία δεν είναι μόνο επιλογή, είναι μόδα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ