Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Κοπή πίτας στο ΥΜΑΘ υπέρ του Προξενικού Σώματος

Παρουσία της Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, υποδέχτηκε σήμερα, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017, στο γραφείο της στο Διοικητήριο, τους επικεφαλής των Προξενικών Αρχών της Θεσσαλονίκης, για την καθιερωμένη κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας προς τιμήν του Προξενικού Σώματος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν σχεδόν το σύνολο των εμμίσθων προξενικών αρχών της πόλης, καθώς και οι επικεφαλής των επίτιμων προξενικών αρχών που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη.

Η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μεταξύ των άλλων ευχήθηκε στα μέλη του Προξενικού Σώματος το 2017 να είναι έτος ειρήνης, εποικοδομητικών συνεργασιών και ειλικρινούς επικοινωνίας ανάμεσα στους λαούς.

Σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους του Προξενικού Σώματος απηύθυνε ο Γενικός Πρόξενος της Ρουμανίας, κ. Martin Ladislau Paven Salamon, με την ιδιότητα του Πρύτανη του Προξενικού Σώματος. Επίσης στην εκδήλωση, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, παραβρέθηκε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Διεθνών Σχέσεων κ. Δημήτρης Παπανδρέου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Θεραπευτικές ενδείξεις για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου με κάνναβη
Επιστημονική εκδήλωση για τη φαρμακευτική κάνναβη θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Θεσσαλονίκη: Θεραπευτικές ενδείξεις για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου με κάνναβη
Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ
Ερώτηση της παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας» για τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας και υποβολή προτάσεων για την αποκατάσταση των...
Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ