Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Τσικνοπέμπτη με Υπαίθριο Αποκριάτικο Πάρτι στο Ελ. Κορδελιό!

Και νωρίτερα Καρναβαλική Παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Δημοτικής Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στη μεγαλύτερη αποκριάτικη γιορτή, σε μια εκδήλωση γεμάτη κέφι και παλμό στους ρυθμούς της αποκριάς!

Την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ελευθέριο Κορδελιό όπου για δεύτερη συνεχή χρονιά οι δημότες θα έχουν την ευκαιρία να ξεφαντώσουν με το πρόγραμμα της πιο “χρωματιστής” υπαίθριας αποκριάτικης εκδήλωσης.

Το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης οι κεντρικοί δρόμοι θα πλημμυρίσουν από ομάδες καρναβαλιστών, από τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους, μαθητές σχολείων και δημότες όλων των ηλικιών, στο πλαίσιο της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης που θα ξεκινήσει στις 18.00 από δύο αφετηρίες της περιοχής, την Πλατεία Σκρα και την Πλατεία Ελευθερίας.

Η παρέλαση θα τερματίσει στο θεατράκι του πεζοδρόμου Εθνικής Αντιστάσεως όπου στις 18.45 θα στηθεί ένα μεγάλο πάρτι. Το πρόγραμμα ξεκινά με χορευτικά από τη σχολή χορού Dolce Vita και στη συνέχεια τη σκυτάλη της διασκέδασης παίρνει ο dj Μάκης Παζαρέντζης. Εκεί θα βρίσκονται οι Ξυλοπόδαροι της ομάδας ΚΑΜΠΕΡ που θα αναλάβουν την ψυχαγωγία των μικρών δημοτών.

Η εκδήλωση θα κορυφωθεί με το παραδοσιακό έθιμο της καύσης του βασιλιά Καρνάβαλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ