Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς της Σάλκε και της Παρτιζάν

Νέα επεισόδια τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις

Επεισόδιο προκλήθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Οπαδοί της γερμανικής ομάδας έπεσαν πάνω σε οπαδούς της σερβικής Παρτιζάν, με συνέπεια να σημειωθούν -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- συμπλοκές μεταξύ τους.

Η συνάντησή τους εκτιμάται ότι ήταν τυχαία, καθώς είχαν καταλύσει σε δύο ξενοδοχεία της οδού Μοναστηρίου, σε μικρή απόσταση το ένα από το άλλο. Η παρουσία των Σέρβων στην πόλη συνδέεται με τους δεσμούς φιλίας που διατηρούν οι φίλαθλοι της Παρτιζάν με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Όταν κλήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο το επεισόδιο είχε λήξει. Από την Αστυνομία δεν αναφέρθηκαν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Στο μεταξύ, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών οδηγείται 24χρονος Γερμανός, οπαδός της Σάλκε, που συνελήφθη για την επίθεση σε παραλιακό καφέ της Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αδικήματα που συνδέονται με την αθλητική βία, όπως επίσης για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορές και απρόκλητη απόπειρα σωματικής βλάβης, επειδή πέταξε κουτάκι μπύρας σε θαμώνα του καταστήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη