Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αποκριάτικο πάρτυ απόψε σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης!

Από τους Φίλους Νέας Παραλίας

Ένα διαφορετικό αποκριατικό πάρτυ σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης διοργανώνουν για σήμερα οι Φίλοι της Νέας Παραλίας, σε μία Τσικνο-Παρασκευή όπου τα ανακυκλώσυμα «σκουπίδια» θα μεταμορφωθούν σε αποκριάτικες στολές.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας σας προσκαλούμε σε ένα «εναλλακτικό αποκριάτικο πάρτυ» μασκέ, για να περάσουμε όμορφα με ποτό, χορό και πολύ κέφι και για να «μεταμορφώσουμε» με την ΑΝΑβαθμιστική ΑΝΑκύκλωση, άχρηστα υλικά και «σκουπίδια» σε αποκριάτικες στολές.

Όσοι από τους συμμετέχοντες θέλουν, θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν μόνοι τους αποκριάτικα αξεσουάρ από ανακυκλώσιμα υλικά, κατά την διάρκεια ενός «εργαστηρίου ΑΝΑΝΑ μασκαρέματος».

Ημερομηνία :

Τσικνο-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 φεβρουαρίου 2017

Ώρα έναρξης « εργαστηρίου μασκαρέματος» : 19.00

Ώρα έναρξης party masqué tourlou : 21.30

Τόπος : Top Hané, Ολυμπίου Διαμαντή 2, Thessaloníki, 54624, τηλ. 2310 528285

Πληροφορίες για το εργαστήριο μασκαρέματος

Το εργαστήριο από ανακυκλωμένα υλικά θα πραγματοποιηθεί στο πατάρι του Top Hané, Ολυμπίου Διαμαντή 2, με τις οδηγίες των ANANA (ΑΝΑβαθμιστική ΑΝΑκύκλωση) δημιουργών Νικολέτας Τσικώτη, Bernard Cuomo, Σοφία Αποστολίδου, Αναστασία Βελισσαροπούλου, Αναστασία Παπαδοπούλου, Βανέσσα Τσακαλίδου, Σοφία Μπομπορίδου).

Θα δημιουργήσουμε αποκριάτικα ρούχα κι αξεσουάρ από ανακυκλωμένα υλικά.

Όσοι συμμετέχουν έρχονται φορώντας κατά προτίμηση ρούχα μονόχρωμα για να επενδυθούν από τις αποκριάτικες δημιουργίες και φέρνουν μαζί τους κάποια υλικά που υπάρχουν στο σπίτι όπως : παλιές ζώνες, καπέλα, μακριά κολιέ, παλιούς σκελετούς γυαλιών, κορδέλες, ρετάλια από υφάσματα κ.α. και οπωσδήποτε ψαλίδι, μεγάλη βελόνα –σακοράφα, χοντρή κλωστή και παραμάνες.

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν πρέπει να το δηλώσουν στην σελίδα των Φίλων της Νέας Παραλίας στο f/b, γιατί ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν

Πληροφορίες για το πάρτυ

Στα decks η υπέροχη Στελλίνα Τρωϊάνου.

Η μεταμφίεση δεν είναι υποχρεωτική.

Η είσοδος είναι δωρεάν και ο καθένας πληρώνει ότι καταναλώσει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΞΕΕ: Θετικό πρόσημο θα έχει η εφετινή τουριστική χρονιά - Οι μεγαλύτερες προκλήσεις
Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν για άλλη μια σεζόν με θετικό πρόσημο, αναφέρει ο Αλέξανδρος Βασιλικός
ΞΕΕ: Θετικό πρόσημο θα έχει η εφετινή τουριστική χρονιά - Οι μεγαλύτερες προκλήσεις