Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Το Καπάνι θα «ζωντανέψει» για μεγάλο πάρτυ δρόμου!

Το Kapani Project σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ

Το 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Kapani Project παρουσιάζουν Live music session Kapani Project το Σάββατο 4 Μαρτίου,12.00-15.00

Το 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης πάει...Καπάνι!  Με αφορμή τη νέα ενότητα του 19ου Φεστιβαλ Ντοκιμαντέρ “Food vs Food” με θέμα το φαγητό, στις 4 Μαρτίου από τις 12.00 έως τις 15.00 το μεσημέρι το Καπάνι μετατρέπεται στην απόλυτη μουσική γειτονιά για ένα μοναδικό Food vs Food Street Party σε συνεργασία με το Kapani Project.

Θα μπούμε σε ξεχωριστούς ρυθμούς, αλλά πάντα με φόντο την αγορά, τους ανθρώπους της, τα προϊόντα, τις αυθεντικές μυρωδιές, τους πάγκους και τα σοκάκια, την ιστορία της. Οι “Τhe coconaut rockers” και οι “Deep in the Top” από τη Θεσσαλονίκη είναι οι δύο μπάντες που θα μας παρασύρουν σε ήχους αλλιώτικους, ενώ το ίδιο βράδυ μετά τις 22.30 ένα Food vs Food After Party στο Uberdooze θα ολοκληρώσει το φεστιβαλικό σκηνικό με Κωνσταντίνο Τίκη, Λάζαρο Αλληλόμη και Miss Linenwood στα decks.

12.00-13.30 The Coconaut Rockers

13.45-15.00 Deep in the Top

Λίγα λόγια για το Kapani Project

Το «Καπάνι Project» που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις 5 Οκτωβρίου 2016 στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης «Καπάνι», αποτελεί μια δράση πολιτισμού, πολυμορφική, πολυπρόσωπη, πολυδιάστατη, πρωτοποριακή, φρέσκια και με την προοπτική ενός ωραίου θεσμού για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Γιατί τα ομορφότερα πράγματα συμβαίνουν στις γειτονιές με ιστορικό βάθος, εκείνες που έχουν πολλά να αφηγηθούν. Σε αυτό το ολοήμερο πάρτι μουσικοί, ηθοποιοί, εικαστικοί και άλλοι… έδωσαν τον δικό τους παλμό, μοιράστηκαν τις μουσικές τους, έφτιαξαν έναν κόσμο γεμάτο ενέργεια και καινούργιες ιδέες. Μότο; “Να «δούμε» το μέλλον της Αγοράς. Να γνωρίσουμε το παρελθόν της. Να δούμε πόσο κοντά βρίσκονται καινοτομία και παράδοση, και φυσικά να ταξιδέψουμε την ιδέα μας σε όλες τις παραδοσιακές αγορές της Ελλάδας.”

Το “Kapani Project” προσέλκυσε περισσότερους από 6000 επισκέπτες την ημέρα της διεξαγωγής του και είχε σημαντική κάλυψη από τα σημαντικότερα Μέσα της Θεσσαλονίκης και της υπόλοιπης Ελλάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι από τη Μόσχα - Συνελήφθη άνδρας στην Πολωνία
Ο ύποπτος δήλωσε στην πολωνική εισαγγελία ότι είχε αναλάβει την αποστολή να συλλέξει πληροφορίες για το αεροδρόμιο Rzeszów-Jasionka
Σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι από τη Μόσχα - Συνελήφθη άνδρας στην Πολωνία