Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βραβείο σε ψητοπωλείο που «κλείνει» 16 χρόνια στη Θεσσαλονίκη!

«Το ταξίδι στη γεύση συνεχίζεται»

Βραβείο σε διαγωνισμό στην Αθήνα κέρδισε ψητοπωλείο που «κλείνει» 16 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για το γνωστό «Λάδι και Ρίγανη», το οποίο έχοντας ως «προπύργιο» τη Θεσσαλονίκη έχει επεκταθεί σε πολλές ακόμη πόλεις και στο εξωτερικό.

Όπως αναφέρει η εταιρεία «Το ταξίδι στη γεύση συνεχίζει να ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ!

Μετα το βραβείο στο Παρίσι το 2011 όπου το Λάδι και Ρίγανη αναδείχθηκε το πιο καινοτόμο concept στην Ευρώπη ένα νέο βραβείο καινοτομίας προστέθηκε.

Το ψητοπωλείο Λάδι και Ρίγανη συμπληρώνει φέτος 16 χρόνια από το άνοιγμα του πρώτου του καταστήματος στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, Ερμού & Αριστοτέλους και στο πεζόδρομο της Ικτίνου και ανατολικά στα εμπορικά κέντρα Mediterranean Cosmos και Mega Outlet, τα καταστήματα Λάδι και Ρίγανη έχουν τον πρώτο λόγο…

Στην Αθήνα ξεκινάμε την πρώτη μας στάση στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στο Μαρούσι, συνεχίζουμε στο Κολωνάκι στον πεζόδρομο της Τσακάλωφ και καταλήγουμε νότια στην οδό Ζησιμοπούλου στο κέντρο της Γλυφάδας.

Αλλά και στο Λονδίνο, στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Westfield Stratford City, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Αγγλίας, στο εμπορικό κέντρο Intu Lakeside στο Essex και στο Intu Merry Hill στο Birmingham, τα Olive Oil & Oregano αποτελούν σήμα γευστικής αναφοράς.

Στη Σόφια της Βουλγαρίας στο εμπορικό κέντρο The Mall και στην Λεμεσό της Κύπρου το Λάδι και Ρίγανη εντυπωσιάζει με τα μεσογειακά του αρώματα.

Φτάνοντας τα 12 καταστήματα σε Ελλάδα και Εξωτερικό, με 7 καταστήματα στην Ελλάδα, 3 στην Αγγλία, 1 στην Βουλγαρία και 1 στην Κύπρο και εξυπηρετώντας περισσότερους από 2.100.000 καταναλωτές, συνεχίζει δυναμικά να ξεχωρίζει και να διακρίνεται:

• 2011 ΠΑΡΙΣΙ - ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ CONCEPT ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ICSC Congress

Το Διεθνές Συμβούλιο Εμπορικών Κέντρων (ICSC - International Council of Shopping Centers) βραβεύει το Λάδι και Ρίγανη ως Most Innovative Concept across Europe για το 2011.

Αποστολή του ICSC είναι να προωθήσει την βιομηχανία των εμπορικών κέντρων και να προβάλει την προσφορά τους στα αγαθά και τις υπηρεσίες.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανάπτυξης των εμπορικών κέντρων , μέσω της διεξαγωγής συναντήσεων και άλλων προγραμμάτων που αποσκοπούν στην προώθηση ανταλλαγής ιδεών μεταξύ των μελών του καθώς επίσης και με την συλλογή και την διάδοση πληροφοριών σχετικά με τον κλάδο των εμπορικών κέντρων.

• 2017 ΑΘΗΝΑ - ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ FOOD CONCEPT

Estia Awards

Το Λάδι και Ρίγανη αναδείχθηκε στην κατηγορία Critics' Choice - Food Business Innovator.

Τα Estia Awards έχουν στόχο την ανάδειξη της ποιότητας και της καινοτομίας στην Ελληνική Εστίαση. Επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για την ποιότητα των γευστικών τους προτάσεων, όπως επίσης την αριστεία και την καινοτομία σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας: από την εξυπηρέτηση μέχρι τη διακόσμηση του καταστήματος και από την αξιοποίηση της τεχνολογίας μέχρι τις πράξεις κοινωνικής προσφοράς.

CHEF ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ!!

Και το ταξίδι στην γεύση συνεχίζεται».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Εξιχνιάστηκαν 16 απάτες, τρεις εκ των οποίων στη Θεσσαλονίκη - Δικογραφία για 9 άτομα - Συνολικά κατάφεραν να αποσπάσουν από τους παθόντες άνω των...
Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Τα φαινόμενα αναμένεται να περιοριστούν σταδιακά στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και να εξασθενήσουν
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής