Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πρόταση γάμου καθώς… χόρευαν, σε γνωστό εμπορικό! (Video)

Μία συγκινητική πρόταση γάμου στο Mediterranean Cosmos

Μία μουσική και συγκινητική πρόταση γάμου έκανε την περασμένη Κυριακή, ο Δημήτρης στην Μαίρη, καθώς χόρευαν στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Mediterranean Cosmos.

Η σκηνοθεσία της πρότασης γάμου ήταν η εξής: Η Μαίρη, καλέστηκε να συμμετέχει στο video clip της χορευτικής παράστασης του χοροδιδασκάλου Μανώλη Μανελίδη, χωρίς να γνωρίζει ότι η ίδια είναι πρωταγωνίστρια μιας καλοσχεδιασμένης πρότασης γάμου από τον αγαπημένο της Δημήτρη.

Η Μαίρη απολάμβανε κάθε χορευτική φιγούρα της παράστασης και κάποια στιγμή όλα σταμάτησαν και ακούστηκε το αγαπημένο τραγούδι του νέου ζευγαριού καθώς και η πρόταση γάμου του Δημήτρη στην αγαπημένη του. Η συγκίνηση της Μαίρης ήταν διάχυτη στον χώρο του εμπορικού κέντρου και συνεπήρε και τους παραβρισκόμενους που και αυτοί βρέθηκαν να συμμετέχουν στην χαρά των παιδιών.

Η Crystal Pictures και η event manager Σουζάνα Κοτζιά, από τα «paixnidismata» ήταν πίσω από την πρώτη πρόταση γάμου στο Mediterranean Cosmos.

Από την πλευρά μας… η ώρα η καλή στα δύο νέα παιδιά!

Δείτε το βίντεο της Crystal Pictures

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πριν από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος
Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»
Η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα συναντήθηκε με το δήμαρχο, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, για το ενδεχόμενο να λειτουργήσει δομή στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»