Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το Κυπριακό στο επίκεντρο εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη

Η πορεία και η εξέλιξη του αναπτύχθηκαν σε ομιλία του Γενικού Προξένου της Κυπριακής Δημοκρατίας Αντώνιου Μανδρίτη

Η Λέσχη Lions «Θεσσαλονίκη ΗΡΑΚΛΕΙΑ», στα πλαίσια των πολιτιστικών της εκδηλώσεων, διοργάνωσε με επιτυχία την Τετάρτη 15 Μαρτίου και ώρα 18:30 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ομιλία του Γενικού Προξένου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη κ. Αντώνιου Μανδρίτη με θέμα: "Η διαχρονική πορεία και εξέλιξη του Κυπριακού ζητήματος".

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Πρόξενος της Σερβίας, ο Πρόξενος της Βουλγαρίας, οι Επίτιμοι Πρόξενοι του Καναδά, της Τσεχίας και της Φινλανδίας, εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας μας, εκπρόσωποι των φορέων της πόλης, πλήθος αξιωματούχων και μελών των Λεσχών Lions και φίλων και γνωστών αυτών. Ο κ. Μανδρίτης εν συντομία και με τρόπο γλαφυρό ανέπτυξε το κύριο θέμα της ομιλίας και στη συνέχεια ακολούθησε ανοικτή εποικοδομητική συζήτηση με το κοινό στο πλαίσιο της οποίας του τέθηκαν αρκετά ερωτήματα και διατυπώθηκαν οι απόψεις των παρευρισκομένων.

Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης παραδόθηκε δώρο εθιμοτυπίας από τον Πρόεδρο της Λέσχης προς τον Γενικό Πρόξενο, τον οποίο και ανακήρυξε Επίτιμο Μέλος της Λέσχης Lions «Θεσσαλονίκη ΗΡΑΚΛΕΙΑ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπίλλιας: Εντός του έτους το Διάταγμα για ανάπλαση παραλιακού μετώπου Θεσσαλονίκης
Τι είπε ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της ΠΚΜ, απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία»
Μπίλλιας: Εντός του έτους το Διάταγμα για ανάπλαση παραλιακού μετώπου Θεσσαλονίκης