Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: "Πλώρη" για 6 καταστήματα τα Mc Donald's με το βλέμμα στο κέντρο!

Μετά τα εντυπωσιακά εγκαίνια του νέου καταστήματος στην Καλαμαριά

"Πλώρη" για την ανάπτυξη των καταστημάτων Mc Donald's στη Θεσσαλονίκη έχει βάλει η Premier Capital Hellas. Μετά τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της εταιρείας την Παρασκευή στην Καλαμαριά (Φοίνικας), η διοίκηση της εταιρείας  δηλώνει απολύτως ικανοποιημένη από την αποδοχή του project από τον κόσμο με τα πρώτα μηνύματα να είναι άκρως ενθαρρυντικά. 

Το νέο κατάστημα περιλαμβάνει πολλές νέες και καινοτόμες υπηρεσίες όπως το 24ωρο "drive-thru" το οποίο εξυπηρετεί τους πελάτες μέσα σε 90'' (από τη στιγμή που θα τοποθετήσουν την παραγγελία τους!), τα in-house kiosks όπου μπορείς να παραγγείλεις χωρίς να περιμένεις την ουρά στο ταμείο, δύο διαδραστικά τραπέζια touch screen για να παίζουν παιδιά ενώ ο χώρος είναι απόλυτα kids friendly. 

Στα πλάνα της εταιρείας είναι το άνοιγμα ακόμη 4 καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη ώστε να φτάσει τα 6 ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση χώρου και στο κέντρο της πόλης. Συνολικά η Premier Capital Greece από το 2011 μέχρι και σήμερα έχει επενδύσει 12εκ ευρώ στην Ελλάδα ενώ στόχος της είναι να επενδύσει ακόμη 12εκ μέχρι το 2020 με το άνοιγμα εννιά καταστημάτων, και τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 33 εστιατόρια (τα επόμενα τρία χρόνια) από τα 24 που κατέχει σήμερα. Μάλιστα μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να ανοίξουν ακόμη δύο καταστήματα σε περιοχές της Ελλάδας.

Όσον αφορά τις θέσεις εργασίας, η εταιρεία απασχολεί αυτή τη στιγμή 472 άτομα ενώ σύμφωνα με τα παραπάνω πλάνα αναμένεται να δημιουργήσει ακόμη 250 θέσεις εργασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση που συνδέει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη
Όλα έτοιμα για το Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή με αφετηρία την Πέλλα, ενώ αύριο στον Αρχαιολογικό χώρο Πέλλας...
Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση που συνδέει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη