Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εύοσμος: Ο 17χρονος είχε πάρει κρυφά το μοιραίο αυτοκίνητο

Τι αναφέρει ο πατέρας του μοναδικού επιζώντα

Μάχη για τη ζωή του εξακολουθεί να δίνει ο μοναδικός επιζώντας από το πολύνεκρο τροχαίο στον Εύοσμο που στοίχισε τη ζωή τεσσάρων νεαρών φίλων. Ο πατέρας του 17χρονου χωρίς να επιρρίπτει ευθύνες, περιμένει και εκείνος να μάθει την αλήθεια για το τι συνέβη το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Ο πατέρας του 17χρονου που νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ αναφέρει – μιλώντας στο protothema.gr – πως «Ένα παιδί πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα του και μετά έγινε αυτό που έγινε. Το θέμα είναι αυτό που έγινε, δεν αλλάζει κάτι. Σαν γονιός έχω να στείλω το εξής μήνυμα, να προσέχουν τα παιδιά τους να μην παίρνουν κρυφά τα αυτοκίνητα… Προφανώς ο Μ. το είχε πάρει κρυφά το αυτοκίνητο, δεν το ήξεραν οι γονείς του. Είναι δυνατόν να το ήξεραν και να τον αφήσουν να το πάρει;». Μάλιστα, αναφέρει πως «Ο Δ. (σ.σ. επιζών) γνώριζε να οδηγεί, ο άλλος δεν γνώριζε να οδηγεί. Το παιδί μου γνώριζε και μηχανάκι έχει και από όλα και μια χαρά οδηγούσε… αλλά δεν ήταν ο γιος μου οδηγός. Ο Δ. ήταν συνοδηγός και φίλος του Μ.».

«Εχω να στείλω το μήνυμα, οι γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους» λέει και αναφέρει για την κατάσταση του γιου του «Όπως τα ξέρετε, υπάρχει μια σταθερότητα και ευελπιστούμε για το καλύτερο… ότι πει ο Θεός. Δεν έχει σημασία εάν γνώριζα η δεν γνώριζα εάν το παιδί μου είχε βγει βόλτα… δεν αλλάζει κάτι σε ότι έγινε. Όλα τα παιδιά τα γνώριζα, ήταν πολύ καλοί φίλοι, μια παρέα… όλα τα παλικαράκια, από μικρά παιδιά μαζί, κάνανε παρέα…».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ