Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ξεκινάει «λίφτινγκ» στα σιντριβάνια με 488.000 ευρώ

Εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο – Τι προβλέπει η σχετική μελέτη που έχει γίνει

Την εκτέλεση της παροχής υπηρεσίας «Διετείς Εργασίες Συντήρησης Υδραυλικών και Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Σιντριβανιών Δήμου Θεσσαλονίκης έτους 2017-2019», ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο, χθες, Δευτέρα 10 Απριλίου 2017,στη διάρκεια της 6ης τακτικής συνεδρίασης.

Η σχετική μελέτη προβλέπει την εκτέλεση των εργασιών προληπτικής και κατασταλτικής ετήσιας συντήρησης του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων των σιντριβανιών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο ανάδοχος που θα επιλεχθεί κατόπιν διαγωνισμού, θα αναλάβει να εκτελεί σε τακτά χρονικά διαστήματα εργασίες καθαρισμού, αφαλάτωσης, χλωρίωσης, ελέγχου, ρύθμισης και επισκευής ολόκληρου του ηλεκτρομηχανολογικού-ηλεκτρονικού εξοπλισμού και των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων καθώς και των υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Το έργο συμπεριλαμβάνεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Θεσσαλονίκης για το 2017, με προϋπολογισμό €488.808.

Υπενθυμίζεται πως, ήδη, από τον Οκτώβριο του 2016, έχουν επισκευαστεί και λειτουργούν τα 42 από τα 45 σιντριβάνια που βρίσκονται σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες και κοσμούν τη δημόσια εικόνα της πόλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ