Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βόρεια Ελλάδα: Μεγάλος νικητής στο ΣΚΡΑΤΣ κέρδισε 100.000€ με 2 ευρώ

Και θα αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο

Με κέρδη 100.000 ευρώ από το παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «Γυρίζει και Κερδίζει», αξίας 2 ευρώ, θα αγοράσει καινούριο και ακριβό αυτοκίνητο, τυχερός συνταξιούχος, όπως δήλωσε στους υπαλλήλους των κεντρικών γραφείων του ΟΠΑΠ, στη Θεσσαλονίκη, όπου προσήλθε για να εισπράξει τα κέρδη του.

Ο μεγάλος νικητής παίζει συχνά τυχερά παιχνίδια, όπως είπε, και κυρίως ΣΚΡΑΤΣ, το οποίο διατίθεται το τελευταίο διάστημα από το μίνι μάρκετ στο χωριό του. Μάλιστα, κάθε φορά που πηγαίνει για ψώνια, προκαλεί την τύχη του ξοδεύοντας 10 με 20 ευρώ για να παίξει ΣΚΡΑΤΣ.

Χθες ήταν η τυχερή του μέρα. Προμηθεύτηκε 5 δελτία ΣΚΡΑΤΣ με 10 ευρώ και το τελευταίο που έξυσε ήταν και το τυχερό, που τον έκανε πλουσιότερο κατά 100.000 ευρώ. Όπως δήλωσε, δεν έχει παιδιά ώστε να μοιράσει τα λεφτά, οπότε θα τα κρατήσει για αυτόν και την γυναίκα του. Η πρώτη αγορά του θα είναι το νέο αυτοκίνητο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Βέλγοι φοιτητές θα σχεδιάσουν το τουριστικό προϊόν της πόλης
Το project είναι σχεδιασμένο για φοιτητές του 2ου έτους στη Διοίκηση Τουρισμού και Αναψυχής και στοχεύει στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της...
Θεσσαλονίκη: Βέλγοι φοιτητές θα σχεδιάσουν το τουριστικό προϊόν της πόλης