Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει τις πύλες της η ανθοέκθεση της Καλαμαριάς

Ως πότε θα διαρκέσει η έκθεση - Δείτε το ωράριο λειτουργίας

Σήμερα ανοίγει τις πύλες της η 30η Ανθοκομική έκθεση στο δήμο Καλαμαριάς. Παραγωγοί φυτών, εκθέτες και επιχειρήσεις καλοκαιρινών ειδών, ειδών εξοχής, Κεραμικής και Λαϊκής Τέχνης, χειροτεχνίας και διακόσμησης θα συμμετέχουν στην έκθεση.

Οι επισκέπτες από την πλευρά τους θα έχουν τη δυνατότητα μέχρι και την Τετάρτη 10 Μαΐου να θαυμάσουν τη μεγάλη ποικιλία που αναδύουν το άρωμα της Άνοιξης και να διαλέξουν ό,τι επιθυμούν για τους ανθόκηπους και τις γλάστρες τους. Ταυτόχρονα πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε βράδυ με την συμμετοχή Συλλόγων της περιοχής της ανατολικής Θεσσαλονίκης θα διασκεδάζουν τους επισκέπτες.

Σε αυτή τη γιορτή της φύσης, συμμετέχουν 50 περίπου εκθέτες. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχει και ο παραγωγός και συλλέκτης Μιχάλης Τσομπανίδης με τη σπάνια συλλογή τροπικών ψαριών, δενδρυλλίων μπονσάϊ αλλά και ξυλόγλυπτες κατασκευές.

Στη μεγάλη αυτή διοργάνωση συμβάλουν και η Διεύθυνση Πρασίνου του δήμου Καλαμαριάς, το Κέντρο Ειδικής Αγωγής με το τμήμα Γεωπονίας,Ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας, η Χ.Α.Ν. Καλαμαριάς και το Ζωοφιλικό Οικολογικό Σωματείο «Μαζί Μπορούμε».

Το ωράριο της έκθεσης:

Τετάρτη 26 Απριλίου: 19:00 μ.μ. Εγκαίνια

Καθημερινές: 10:00 – 14:00 & 17:00 – 21:30

Σαββατοκύριακα και Πρωτομαγιά: 10:00 – 22:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ