Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Καλλίδης και Ψυχούλη στο Λιμάνι - Φαγητό δρόμου Vs Gourmet!

«Street Food Vs New Gastronomy» με οικοδεσπότες- συντονιστές τον Βασίλη Καλλίδη και την Ελένη Ψυχούλη - Από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ...

Το 2ο Συνέδριο Γαστρονομίας με θέμα: «Street Food Vs New Gastronomy», έρχεται από τον τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με οικοδεσπότες – συντονιστές τον Chef – street food expert Βασίλη Καλλίδη και την παρουσιάστρια - food blogger Ελένη Ψυχούλη!

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 από τις 12.00 έως τις 17.00, στην Αποθήκη Γ’ του Λιμανιού Θεσσαλονίκης και έχει ως στόχο τη μελέτη και την αποτύπωση του γευστικού γίγνεσθαι, στις δύο γαστρονομικές κουλτούρες.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί ένα πρωτότυπο debate μεταξύ επιχειρηματιών – εκπροσώπων των δύο χώρων. Παράλληλα στον 1ο όροφο της Αποθήκης Γ’, θα πραγματοποιούνται live cooking sessions από τις φιλοξενούμενες επιχειρήσεις με δωρεάν γευστικές δοκιμές για όλους τους παρευρισκόμενους!

Συμμετέχουν οι σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων, παρασκευάζοντας τις διάσημες Γιαννιώτικες πίτες!

 Το συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες, σπουδαστές και απόφοιτους επισιτιστικών σχολών, δημοσιογράφους, food bloggers, καθώς και στο ευρύτερο κοινό που επιθυμεί  να ενημερωθεί σχετικά.

 Η είσοδος είναι δωρεάν,

με δήλωση συμμετοχής στο: http://bit.ly/MdStreetVsNew  

Facebook event: https://www.facebook.com/events/369138093487568/

 Πρόκειται για το 2ο Συνέδριο Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, που έρχεται ως συνέχεια του επιτυχημένου 1ου Συνεδρίου «Θεσσαλονίκη: γεύσεις από την Ανατολή ως τη Δύση», που διοργάνωσε ο τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ την Άνοιξη του 2016 στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», με 1.000 επισκέπτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)
Μπαίνοντας στο μαγαζί στη Θήβα τον περίμενε μια τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά του, που πάνω της είχε μπλε κεράκια με τον αριθμό 35
Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)