Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Στην κορυφή αγόρια και κορίτσια του Αριστοτελείου Κολλεγίου

Πρωταθλήτριες Ελλάδος στέφθηκαν οι ομάδες ποδοσφαίρου αγοριών και κοριτσιών

Την κορυφή του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου κατέκτησαν σήμερα τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια του Αριστοτελείου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης. Πετυχαίνοντας τη μία νίκη μετά την άλλη οι ομάδες ποδοσφαίρου του σχολείου μας  έφτασαν στην τελική φάση του σχολικού πρωταθλήματος,  που διεξήχθη στα Ιωάννινα και κατάφεραν να φέρουν το κύπελλο του πρωταθλητή στη Θεσσαλονίκη.

 Με προπονητή τον Γιώργο Χατζόγλου η ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών του Αριστοτελείου Κολλεγίου σε 13 αγώνες πέτυχε 71 γκολ και δέχτηκε μόλις τέσσερα. Στον σημερινό τελικό επικράτησε με σκορ 3-0 της σχολικής ομάδας του Γενικού Λυκείου Σπάρτης. Λίγη ώρα αργότερα τα αγόρια έπαιξαν απέναντι στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη  και πήραν τη νίκη με 4-2 κατακτώντας επάξια το κύπελλο.  Συνολικά σε 15 αγώνες η ομάδα των αγοριών πέτυχε 56 γκολ και δέχτηκε  δέκα.

  Έπειτα από τις σημερινές νίκες, τα αγόρια και τα κορίτσια στέφθηκαν πρωταθλητές και πρωταθλήτριες εξασφαλίζοντας παράλληλα και μόρια για την εισαγωγή τους στην ανώτατη εκπαίδευση.

Οι ομάδες του Αριστοτελείου Κολλεγίου έχουν να επιδείξουν μία αξιόλογη πορεία στα σχολικά πρωταθλήματα μετρώντας  αρκετούς πανελλήνιους τίτλους και  παγκόσμιες διακρίσεις στο βόλεϊ, στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο αγοριών και αγοριών.

«Οι μαθητές και οι μαθήτριες μας δουλεύουν με όρεξη στις προπονήσεις και έχουν γευτεί αρκετές φορές τη χαρά ενός τίτλου σκορπίζοντας χαρά στην κοινότητα του σχολείου. Εμείς φροντίζουμε να τους δίνουμε όλα τα αναγκαία εφόδια και κυρίως της μάθησης, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους. Καταφέραμε να συνδυάσουμε την ποιοτική εκπαίδευση με τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τις νέες τεχνολογίες με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα. Φέτος οι μαθητές και οι μαθήτριες μας κέρδισαν βραβεία, όπως αυτά της νεανικής επιχειρηματικότητας και της ενίσχυσης της φιλαναγνωσίας, διακρίθηκαν στο σχολικό πρωτάθλημα και συμμετείχαν σε πολλούς διαγωνισμούς, εκπαιδευτικά προγράμματα και διοργανώσεις», επισημαίνει ο διευθυντής του Λυκείου του Αριστοτελείου Κολλεγίου, Χρήστος Γκροζούδης προσθέτοντας πως η ομάδα ποδοσφαίρου των κοριτσιών κέρδισε το πρωτάθλημα για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Μετά την κατάκτηση των πανελλήνιων τίτλων οι ομάδες ποδοσφαίρου αγοριών και  κοριτσιών του Αριστοτελείου Κολλεγίου θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 29 Μαϊου στην Πράγα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ