Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ντοκιμαντέρ για τα 80 Χρόνια του Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια

Θα προβληθεί στο Μέγαρο Μουσικής σε επετειακή εκδήλωση του Σύλλογος Αποφοίτων του Ανατόλια

Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια (Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια)  γιορτάζει τα 80 χρόνια λειτουργίας του με μία επετειακή εκδήλωση, η οποία θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, ώρα 20.00.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα προβληθεί για πρώτη φορά ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τα 80 χρόνια του Συλλόγου, στο οποίο συμμετέχουν προσωπικότητες που έχουν διατελέσει πρόεδροι και μέλη Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Α.Α.Κ. ή  έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στο Σύλλογο.

Θα πραγματοποιηθεί επίσης τιμητική βράβευση  παλαιών Προέδρων του Συλλόγου.

Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο απόφοιτος του Κολλεγίου Ανατόλια και Διευθυντής του “Corallia Clusters Initiative’’ καθ. Βασίλης Μακιός.

 Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί  με την συμμετοχή της Χορωδίας του Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια και γνωστών μουσικών – αποφοίτων ή φίλων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια, όπως οι:

Στέργιος Παρίσης (Βαρύτονος), Στέφανος Τριανταφύλλης (του συγκροτήματος ‘My Excuse’), Γιώργος Μπέγκας και Δήμος Ζαχαριάδης (συγκρότημα ‘Liebe’), Αλεξάνδρα Σιετή.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοφιλής ηθοποιός και απόφοιτος του Κολλεγίου Ανατόλια, Άκης Σακελαρίου.

Την εκδήλωση στηρίζουν οι ακόλουθες εταιρείες:

Mέγας χορηγός: Eurobank Private Banking

Xορηγοί: Kouimtzis, Royal Sugar, Splendid Travel Center

Yποστηρικτές: Alumil, One Salonica Outlet Mall, Pelopac, Swim College, Αφοί Χαΐτογλου, Μαυρογένης, Μπαρμπα Στάθης, Παπαδάκης Μεσίτες Ασφαλειών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ