Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ένας ξεχωριστός αγώνας ποδοσφαίρου για καλό σκοπό

«Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» με στόχο την ενίσχυση του Παιδικού χωριού στο Φίλυρο...

Η ΑΒ Βασιλόπουλος διοργανώνει, για 7η συνεχή χρονιά, την καθιερωμένη πλέον «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ». Φέτος, μέλη της ΑΒητικής οικογένειας των ΑΒ Θεσσαλονίκης (Καταστήματα Αγ. Σοφίας, Αμπελοκήπων, Δελφών, Διοικητηρίου, Επταλόφου, Ευόσμου 1 &3, Κασσάνδρου, Λ. Στρατού, Πολίχνης, Σταυρούπολης, Συνδίκας, Τούμπας 1 &2, Ωραιόκαστρου) με στόχο την ενίσχυση του Παιδικού χωριού στο Φίλυρο Βορείου Ελλάδος, θα πραγματοποιήσουν έναν ξεχωριστό αγώνα ποδοσφαίρου με επίλεκτη ομάδα παλαίμαχων του ΠΑΟΚ.

«Την Κυριακή λοιπόν, 28 Μαΐου και ώρα 11:00 π.μ. στις εγκαταστάσεις των γηπέδων F.C PLANET «ιδρώνουμε» για καλό σκοπό!

Αντί εισιτηρίου θα δίνεται είτε ένα συμβολικό ποσό, όσο ο καθένας επιθυμεί να διαθέσει, ή τρόφιμα για να μοιράσουμε όλοι μαζί παιδικά χαμόγελα! Επίσης, στα συγκεκριμένα καταστήματα ΑΒ της Θεσσαλονίκης, θα υπάρχει ειδικό καρότσι συλλογής τροφίμων για τον ίδιο σκοπό, προκειμένου ακόμα περισσότεροι συμπολίτες μας να συνδράμουν σ’ αυτή την πράξη αγάπης», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα και τα υπόλοιπα ΑΒητικά καταστήματα της πόλης διοργανώνουν ενέργειες εθελοντισμού, προσκαλώντας τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να συμμετέχουν σε συλλογικές δράσεις της περιοχής τους. Οι ενέργειες αφορούν σε συλλογή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης αλλά και καθαρισμούς δημόσιων χώρων. Αναλυτικές πληροφορίες για κάθε δράση αλλά και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να κάνουν οι πολίτες στο κατάστημα ΑΒ της γειτονιάς τους.

«Είμαστε εδώ, 78 χρόνια τώρα, διαγράφοντας μια πορεία συνεισφοράς. Η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ», είναι για μας μια μεγάλη γιορτή και μια μοναδική ευκαιρία να προσφέρουμε απλόχερα μέσα από τη συλλογική προσπάθεια.  

Ε = Εθελοντισμός… από εμάς για όλους!», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ