Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έρχονται 2 Flea Market τα πρώτα Σ/Κ του καλοκαιριού!

Με δύο υπαίθρια παζάρια υποδέχεται το καλοκαίρι η Θεσσαλονίκη

Με δύο υπαίθρια «ψειροπάζαρα» υποδέχεται τον Ιούνιο η Θεσσαλονίκη καλώντας τους κατοίκους σε… ψάξιμο θησαυρών ανάμεσα σε μεταχειρισμένα ή παλαιά αντικείμενα, σε έργα τέχνης, ρούχα και κοσμήματα.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, 3 και 4 Ιουνίου, διοργανώνεται «Flea market» από το «Χάρισέ το», με συμμετοχές που αφορούν κατά 25% σε καινούργια αντικείμενα και κατά 75% σε «second hand». Το παζάρι θα περιλαμβάνει vintage συλλογές, αντίκες, ρούχα, χειροποίητα κοσμήματα, βιολογικά τρόφιμα, κ.α. και θα πραγματοποιηθεί στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ-Helexpo AE.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, 10 και 11 Ιουνίου, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί το 3ο Flea Market & Street Food από την ομάδα «Upnloud», με ώρες λειτουργίας από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ.

Θα περιλαμβάνει ανοιχτή αγορά με δίσκους, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης, παιχνίδια, γεύσεις και συνταγές απ’ όλο τον κόσμο, Workshops & παρουσιάσεις βιβλίων για τα παιδιά και χώρους για ενημέρωση από ΜΚΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ