Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Αποχαιρετιστήρια γιορτή στο Ολυμπιακό Μουσείο

Ολοκληρώθηκαν για φέτος τα εργαστήρια του Σαββάτου

Με ενθουσιασμό και καλοκαιρινή διάθεση ξεκίνησε η αποχαιρετιστήρια γιορτή των εργαστηρίων του Ολυμπιακού Μουσείου. Ακόμα μια χρονιά έφτασε στο τέλος της με πλούσιες δραστηριότητες και πολλά παιδικά χαμόγελα από τα εργαστήρια Μαγειρικής και Υγιεινής διατροφής και Μουσικοκινητικής Αγωγής. Γονείς, φίλοι, εκπαιδευτές και φυσικά οι μικροί μας πρωταγωνιστές, γιορτάσαμε όλοι μαζί την μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία των εργαστηρίων.

Οι εξερευνητές του μουσικοκινητικού προγράμματος ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις δοκιμασίες ανακάλυψης των χαμένων Ολυμπιακών κύκλων .... συλλέγοντας τα χαμένα κομμάτια του καραβιού...ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι τους την επόμενη χρονιά σε διαφορετικούς... μουσικούς προορισμούς!

Οι μάγειρες του πειρατικού καραβιού "πήραν θέσεις", έτοιμοι για έναν καλοκαιρινό διαγωνισμό μαγειρικής με συνταγές που έμαθαν κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού κύκλου, εμπνευσμένες από τί άλλο;... μα φυσικά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόστιμα 1,48 εκατ. ευρώ σε πασίγνωστα καταστήματα – Ποια είναι, ποια η παράβαση
Βρέθηκαν μετά από ελέγχους στην αγορά - «Αδιαπραγμάτευτη η τήρηση της νομιμότητας απ’ όλους» είπε ο Κώστας Σκρέκας
Πρόστιμα 1,48 εκατ. ευρώ σε πασίγνωστα καταστήματα – Ποια είναι, ποια η παράβαση
Χριστίνα Μπόμπα: Χωρίς μαγιό σε παραλία – Η απάντηση σε αρνητικά σχόλια (ΦΩΤΟ)
«Μήπως να απενοχοποιήσουμε λίγο το γυμνό και τις σεμνοτυφίες και να ασχολούμασταν περισσότερο με τα ταμπού και τις προκαταλήψεις;»
Χριστίνα Μπόμπα: Χωρίς μαγιό σε παραλία – Η απάντηση σε αρνητικά σχόλια (ΦΩΤΟ)