Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΡΟΣΟΧΗ – Ποιοι μένουν χωρίς νερό απόψε στη Θεσσαλονίκη

Λόγω δύο βλαβών σε αγωγούς

Διακοπή νερού σε περιοχές στη Θεσσαλονίκη λόγω δύο βλαβών σε αγωγούς, η μία στη Βιομηχανική Περιοχή και η άλλη στην Συνδίκα στα έργα του Μετρό.

Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν περιοχές στη δυτική και ανατολική Θεσσαλονίκη που βρίσκονται κοντά στους αγωγούς αυτούς.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΥΑΘ «Λόγω θραύσης σε αγωγό στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης θα υπάρξουν σήμερα 15-06-2017 προβλήματα υδροδότησης στην ευρύτερη περιοχή Χαλάστρας - Ανατολικού. Η αποκατάσταση της υδροδότησης θα ξεκινήσει από τις 10 μ.μ.».

Επιπλέον, «Λόγω θραύσης αγωγού σε έργα του Μετρό στην Π. Συνδίκα θα υπάρξουν σήμερα 15-06-2017 προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή της Ανάληψης μέχρι τα μεσάνυχτα περίπου».

Συνεργεία ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην Ανάληψη

Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας από τη βλάβη που προκάλεσε διαρροή σε αγωγό φυσικού αερίου, σε εργοτάξιο του μετρό, στη συμβολή των οδών Δελφών και Πέτρου Συνδίκα, στη Θεσσαλονίκη, διαβεβαίωσε ο διευθυντής Ανάπτυξης και Νέων Συνδέσεων της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), Μιχάλης Στεργιόπουλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η βλάβη προκλήθηκε όταν μηχάνημα "χτύπησε" τον αγωγό, στη διάρκεια εργασιών στο εργοτάξιο. Η εταιρεία διέκοψε αμέσως την παροχή αερίου, ενώ συνεργεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης και σύμφωνα με τον κ. Στεργιόπουλο, αναμένεται να γίνει μέσα στην ημέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ