Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έκλεψε κινητό γυναίκας σε στάση ΟΑΣΘ

Άμεση σύλληψη της ΕΛΑΣ

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ για περίπτωση κλοπής κινητού από γυναίκα σε στάση λεωφορείων ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η αστυνομία «Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες (18-06-2017), 38χρονος ημεδαπός, ο οποίος νωρίτερα αφαίρεσε σε στάση αστικών λεωφορείων στο κέντρο της πόλης ένα κινητό τηλέφωνο από ημεδαπή».

Σύλληψη για «μίνι» καζίνο

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο βραδινές ώρες χθες (18-06-2017), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή αρμοδιότητάς τους, κατά τον οποίο συνέλαβαν 46χρονο ημεδαπό – προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία (33) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε (1) εκ των οποίων διενεργούνταν παράνομα παίγνια από 40χρονο ημεδαπό, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Έλεγχοι στη Γιαννιτσών

Το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν (18) παραβάσεις, που αφορούν στη Νομοθεσία περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Θεραπευτικές ενδείξεις για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου με κάνναβη
Επιστημονική εκδήλωση για τη φαρμακευτική κάνναβη θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Θεσσαλονίκη: Θεραπευτικές ενδείξεις για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου με κάνναβη
Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ
Ερώτηση της παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας» για τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας και υποβολή προτάσεων για την αποκατάσταση των...
Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ