Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ξεκινά το θερινό πρόγραμμα του ΟΑΣΘ - Λιγοστεύουν τα λεωφορεία

Θα κυκλοφορούν καθημερινά 418 λεωφορεία έναντι των 523 που κυκλοφορούσαν το χειμώνα

Ξεκινά από το προσεχές Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017, η εφαρμογή του θερινού προγράμματος δρομολογίων του ΟΑΣΘ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στη Θεσσαλονίκη θα κυκλοφορούν καθημερινά 418 λεωφορεία έναντι των 523 που κυκλοφορούσαν το χειμώνα.

Σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ αναφέρει ότι τα δρομολόγια είναι μειωμένα μόνο κατά 20% παρά την κατά 30% τουλάχιστον μείωση της επιβατικής κίνησης λόγω των θερινών διακοπών.

Οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται για το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων, το οποίο θα ισχύσει μέχρι και την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017, από:

• Το Πληροφοριακό Κέντρο του Ο.Α.Σ.Θ. στους αριθμούς 11085 και 2310 981 100.

• Την ηλεκτρονική διεύθυνση www.oasth.grμέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και στη διεύθυνση m.οasth.gr μέσω κινητού τηλεφώνου.

Με κλιματισμό όλα τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Στην ανακοίνωση σημειώνεται, επίσης, ότι όλα τα λεωφορεία του Οργανισμού που θα κυκλοφορούν διαθέτουν σύστημα κλιματισμού. Ο ΟΑΣΘ επισημαίνει ότι το γεγονός ότι σύστημα κλιματισμού διαθέτουν όλα τα λεωφορεία, παρέχει την ευχέρεια, ακόμη και σε περίπτωση έκτακτης βλάβης του κλιματισμού κάποιου λεωφορείου να αντικαθίσταται με άλλο, μετά την ολοκλήρωση του δρομολογίου κατά το οποίο έπαθε τη βλάβη.

Για να δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, πατήστε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ