Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

40 χρόνια Καρράς σήμερα στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης - Πολλοί καλλιτέχνες μαζί του

Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες σήμερα στο λιμάνι

Τα 40 χρόνια στο τραγούδι γιορτάζει ο Βασίλης Καρράς σήμερα το βράδυ με μία συναυλία στο λιμάνι Θεσσαλονίκης. 

Σκοπός της μεγάλης αυτής συναυλίας όπου θα συμμετέχουν πολλοί και γνωστοί καλλιτέχνες είναι η δημιουργία του σπιτιού των καλλιτεχνών ενώ στο χώρο της συναυλίας θα υπάρχει και περίπτερο της Άρσις όπου κανείς μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής και βρεφικά είδη (γάλα, πάνες κλπ.).

Η συναυλία γίνεται με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος,Γιώργος Σαμπάνης, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας, Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης κ.α.

Θα είναι εκεί ερμηνεύοντας μαζί του τις μεγάλες του επιτυχίες. «Νύχτα ξελογιάστρα» , «Μη χαθείς», «Λέγε ότι θες» «Άστην να λέει», «Δεν πάω πουθενά», «Μ έχεις κάνει αλήτη», «Χρέωσε το σε μένα», «Μεθυσμένη μου αγάπη», «Πάρε τον δρόμο κι έλα», «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Φταις εσύ», «Όλα ένα ψέμα», «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», «Πριγκηπέσσα», «Θα της περάσει», «Δεν μ ακούς», «Άλλοθι», «Όπως παλιά», «Απ τον Βορρά μέχρι τον Νότο», «Τα καλύτερα ταξίδια» και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες σε δύο μοναδικές βραδιές γεμάτες μουσική. 

Β. Καρράς: «Βλέπω συναδέλφους μου που δεν έχουν να φάνε – Δεν θα μπορούσα να κάνω πως δεν βλέπω»

Χαρούμενος που τα γενέθλια των 40 χρόνων παρουσίαση του στο τραγούδι συμπίπτουν με τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης δήλωσε ο γνωστός ερμηνευτής και είπε πως περιμένει να τον δουν και να τον ακούσουν ζωντανά όσοι τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, «για να γιορτάσουμε παρέα», όπως είπε. Παράλληλα ο Βασίλης Καρράς αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου πως επιθυμεί να φτιάξει το «Σπίτι των Καλλιτεχνών Βορείου Ελλάδος». «Βλέπω παλιούς μου συναδέλφους που δεν έχουν να πληρώσουν το νοίκι και δεν έχουν να φάνε. Και μιλάω για μεγάλα ονόματα…. Δεν θα μπορούσα να στρέψω το βλέμμα μου σε άλλη μεριά και να κάνω πως δεν βλέπω», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Τη χαρά του για αυτή τη συναυλία εξέφρασε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Παντελής Φιλιππίδης, ενώ ο ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Δημαράς είπε πως θα στηρίξει την προσπάθεια για τη δημιουργία του σπιτιού των καλλιτεχνών. «Είναι κάτι απαραίτητο σε μια εποχή αλληλεγγύης η στήριξη προς τον συνάνθρωπο. Συναντηθήκαμε με τον Βασίλη Καρρά, μου είπε την ιδέα του και μας άρεσε. Τώρα θα δούμε πώς θα μπορέσουμε να την υλοποιήσουμε. Θα έχουμε βοήθεια από μια ομάδα εργασίας με επικεφαλής τη δικηγόρο Όλγα Τσιμισκή και πρόεδρο της Οργάνωσης Θερμαϊδες».

Να αναφέρουμε ότι στο «σπίτι των καλλιτεχνών» κάθε καλλιτέχνης σε ανάγκη (για λόγους υγείας, οικονομικών προβλημάτων, προχωρημένης ηλικίας κλπ.) θα μπορεί να βρει φιλοξενία, φροντίδα, αρωγή. Η ιδέα αυτή βρίσκεται προς το παρόν στο πρώτο στάδιο της υλοποίησης της.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία κοστίζουν: 13 ευρώ. Προπώληση: Σούπερ μαρκετ "Μασούτης" και viva.gr.

Σημείωση: Στο χώρο της συναυλίας θα υπάρχει  περίπτερο της Άρσις όπου κανείς μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής και βρεφικά είδη (γάλα, πάνες κλπ.).

Όσο για την αντίστοιχη συναυλία που ήταν να γίνει στο θέατρο Πέτρας στην Αθήνα το Σάββατο 17 Ιουνίου και δεν ολοκληρώθηκε λόγω ισχυρότατης βροχόπτωσης μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία ,την 1η Σεπτεμβρίου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ