Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Δεν λέει να πέσει από τους 36 το θερμόμετρο

Η πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Με άνοδο της θερμοκρασίας και συνθήκες καύσωνα θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο. Ο καιρός θα είναι καλός με τοπικές μόνο νεφώσεις τις θερμές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά θα είναι βορειοδυτικοί ως 6 μποφόρ.

 Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς. Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

 Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με λίγες νεφώσεις το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 15 έως 38 βαθμούς.

 Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια. Άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 38 βαθμούς.

 Στην Πελοπόννησο, καλός καιρός και ο υδράργυρος από 15 έως 38 βαθμούς. Στα Κύθηρα, ήλιος και θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.

 Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αίθριος καιρός, δυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 22 έως 35 βαθμούς. Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 4 και στα νότια βορειοδυτικοί 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 35 βαθμούς.

 Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, καλοκαιρία και ζέστη. Ο υδράργυρος από 20 έως 39 και τοπικά 40 βαθμούς. Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, ασθενείς άνεμοι και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 22 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παίρνουν διαζύγιο Πρίγκιπας Νικόλαος και Πριγκίπισσα Τατιάνα 14 χρόνια μετά
«Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα» - Τι αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου της οικογένειας
Παίρνουν διαζύγιο Πρίγκιπας Νικόλαος και Πριγκίπισσα Τατιάνα 14 χρόνια μετά