Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ακόμη απλήρωτοι στον ΟΑΣΘ – Σε αναμονή εξελίξεων

Σε αναμονή πληρωμών στον ΟΑΣΘ

Απλήρωτοι παραμένουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ με τον Οργανισμό να τους οφείλει δύο μισθούς, αυτούς του Μαΐου και του Ιουνίου.

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ έχει ζητήσει από την περασμένη εβδομάδα να καταβληθεί στον Οργανισμό ποσό 11,5 εκατ. ευρώ που αντιστοιχεί στην διαφορά ΦΠΑ που οφείλει το ελληνικό κράτος στον ΟΑΣΘ (ο ΟΑΣΘ πληρώνει ακόμη με 23%, ενώ πληρώνεται με 13%).

Παρότι την Παρασκευή φαινόταν πως πιθανώς να υπάρξει εξέλιξη ακόμη και την Δευτέρα, ακόμη τα χρήματα δεν έχουν μπει στον ΟΑΣΘ.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Δημήτρης Τσερμενίδης στο Typosthes.gr «Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη ακόμη, απλώς έχουμε πληροφορίες για κινητικότητα στο υπουργείο Οικονομικών. Περιμένουν επίσημη ενημέρωση και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε». Σε ερώτηση πότε θα αποφασίσουν ο κ. Τσερμενίδης μας είπε «από αύριο θα αποφασίσουμε».

Τ.Θ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απάντηση Καλλιάνου σε Γεωργιάδη: Δεν τα βάζω μαζί σου, φταίει η κλινική
«Όλα στο φως, χωρίς να φοβηθώ κανέναν που θα προσπαθήσει να με βγάλει ψεύτη, διότι στη θέση του πατέρα μου έχουν βρεθεί χιλιάδες άνθρωποι»
Απάντηση Καλλιάνου σε Γεωργιάδη: Δεν τα βάζω μαζί σου, φταίει η κλινική
Θεσσαλονίκη: Φράκαρε ο Περιφερειακός – Τεράστια ταλαιπωρία για οδηγούς (ΧΑΡΤΗΣ)
Πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου – Αυξημένη κίνηση και μέσα στην πόλη
Θεσσαλονίκη: Φράκαρε ο Περιφερειακός – Τεράστια ταλαιπωρία για οδηγούς (ΧΑΡΤΗΣ)