Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Διώχνουν τα παιδιά της δολοφονημένης 36χρονης

Ανακάλεσαν την άδεια παραμονής τους στην Ελλάδα

Ξεπερνά κάθε όριο η αναλγησία που επιδεικνύει η ελληνική πολιτεία στα δύο ανήλικα παιδιά της αδικοχαμένης μεσίτριας, η οποία δολοφονήθηκε από τον αγγειοχειρουργό μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης , σε ώρα γενικής εφημερίας και προκάλεσε σοκ στο Πανελλήνιο.

Η άτυχη 36χρονη μεσίτρια είχε αποκτήσει δύο παιδιά με το προηγούμενο σύζυγό της και μία κόρη με τον νυν.  Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr η ελληνική πολιτεία διώχνει τα δύο ανήλικα τέκνα που είχε αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο, ανακαλώντας τους τις άδειες παραμονής στην Ελλάδα.

Τα δύο παιδιά μένουν με τον πατριό τους, την αδερφή τους και την γιαγιά τους στην Θεσσαλονίκη, αφού όπως αποκάλυψαν στο protothema.gr άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας, ο πατριός τους δεν τα ξεχώρισε ποτέ και από την πρώτη στιγμή τα έχει σαν δικά του παιδιά. Με τις πληγές να είναι ακόμη νωπές και το κενό που άφησε πίσω της η 36χρονη δυσαναπλήρωτο ο Μιχαήλ Πάκκας είναι αντιμέτωπος με έναν ακόμη εφιάλτη, αφού καλείται να αποχωριστεί τα δύο παιδιά της αδικοχαμένης του συζύγου, τα οποία η ελληνική πολιτεία τα στέλνει στην Γεωργία, μόνα τους!

Τα δύο ανήλικα παιδιά που έχασαν την μητέρα τους από δολοφονική ενέργεια, από έλληνα πολίτη, στην ελληνική επικράτεια βιώνουν ακόμη ένα Γολγοθά και μετά την απώλεια τις μητέρας τους βρίσκονται αντιμέτωπα με την αναλγησία της ελληνικής πολιτείας.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως το κράτος δεν ανακάλεσε μόνο τις άδειες διαμονής  των δύο παιδιών  αλλά και της νεκρής μητέρας τους, η οποία βρήκε φριχτό θάνατο από τα χέρια του αγγειοχειρούργου, ο οποίος  στην συμπληρωματική του απολογία επιχείρησε να υποστηρίξει  την εκδοχή του ιατρικού λάθους ως αιτία θανάτου της 36χρονης Ντιάνας. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε αρνηθεί κάθε εμπλοκή στην υπόθεση, υποστήριζε ότι «τον παγίδευσαν» και πως ουδέποτε συναντήθηκε μαζί της το μοιραίο απόγευμα, παρά το προγραμματισμένο ραντεβού που είχαν για μία  επέμβαση ρουτίνας, ενώ υποδείκνυε ενόχους, φωτογραφίζοντας ακόμη και τον σύζυγο της άτυχης μεσίτριας.

Η δικηγόρος του συζύγου της άτυχης Ντιάνας, Κυριακή Πακιρτζίδου, ανέφερε στο protothema.gr  «Δεν υπάρχουν λόγια, ειλικρινά. Το κράτος επιδεικνύει  πρωτοφανή αναλγησία σε δύο ανήλικα παιδιά τα οποία έχασαν την μητέρα τους από δολοφονική ενέργεια Έλληνα πολίτη, σε δημόσιο νοσοκομείο. Αντί να έχουν την συμπαράσταση του κράτους έφτασαν στο σημείο να θεωρούνται ανεπιθύμητα για την ελληνική επικράτεια και να τα διώχνουν. Τα αντιμετωπίζουν σαν να είναι άνθρωποι με καταδίκες, τους βάζουν σε μία κατηγορία στην οποία δεν ανήκουν. Είναι δύο ανήλικα παιδιά που ζουν 10 χρόνια στην Ελλάδα, που φοιτούν σε ελληνικά σχολεία, που η αδερφή τους έχει την ελληνική υπηκοότητα και ζει εδώ , ο πατριός τους ζει εδώ, αλλά είχαν την ατυχία να δολοφονηθεί με τον σκληρότερο τρόπο η μητέρα τους. Αναλγησία και παραλογισμός από το ελληνικό δημόσιο σε δύο ανήλικα παιδιά».

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης
Στις 11.00 το πρωί στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα η τελετή ορκωμοσίας - Παρών θα είναι και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης