Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Οικογένειες αναζητούν γυναίκα - μάρτυρα σε θανατηφόρο τροχαίο

Έκκληση για πληροφορίες για τροχαίο

Δύο οικογένειες αναζητούν μία μάρτυρα ενός θανατηφόρου τροχαίο που σημειώθηκε έξω από τη Θεσσαλονίκη, στο χωριό Γερακαρού. Από το δυστύχημα έχασε τη ζωή του ένας νεαρός οδηγός μίας μηχανής και τραυματίστηκε ο συνεπιβάτης του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση.

«Την Κυριακή στις 23/04/2017 (ημέρα του Αγίου Γεωργίου) μεταξύ της 19:15-19:30 το απόγευμα στην Παλαία Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ασπροβάλτας στο χωριό Γερακαρού, ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με μηχανή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μηχανής και τον βαρύ τραυματισμό του συνεπιβάτη του.

Πίσω από το ΙΧ αυτοκίνητο, κινούνταν ένα άλλο ΙΧ το οποίο οδηγούσε μια κυρία ερχόμενη από τον Σταυρό Θεσσαλονίκης με συνοδηγό τον σύζυγο της .

Την επόμενη ημέρα του δυστυχήματος στο νοσοκομείο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ βρέθηκε η συγκεκριμένη κυρία (για προσωπικό της λόγο) και εκεί ανέφερε ότι βρισκόταν πίσω από το ΙΧ που συγκρούστηκε με την μηχανή.

Οι οικογένειες των παιδιών που επέβαιναν στην μηχανή , παρακαλούν θερμά την κυρία να επικοινωνήσει μαζί τους στα τηλέφωνα 6939988354 \ 6947424961.

Κάθε σας πληροφορία είναι σημαντική».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θρήνος για τον Γιάννη Καλλιάνο - Πέθανε ο πατέρας του στη ΜΕΘ του «Αττικόν»
Σε ηλικία 79 ετών – Οι αιχμές του βουλευτή για την αντιμετώπιση από το νοσοκομείο και η κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη
Θρήνος για τον Γιάννη Καλλιάνο - Πέθανε ο πατέρας του στη ΜΕΘ του «Αττικόν»
Θεσσαλονίκη: Σεμινάριο επιχειρηματικότητας για Ουκρανούς πολίτες διοργάνωσε ο ΔΟΜ
Συνολικά 32 Ουκρανοί συμμετέχοντες στο τριήμερο σεμινάριο, επωφελήθηκαν από τις γνώσεις έμπειρων νομικών και συμβούλων επιχειρήσεων
Θεσσαλονίκη: Σεμινάριο επιχειρηματικότητας για Ουκρανούς πολίτες διοργάνωσε ο ΔΟΜ