Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θανατηφόρο τροχαίο με ένα νεκρό στη Χαλκιδική

Τραγική κατάληξη στο σοβαρό τροχαίο

Τραγική κατάληξη είχε το σοβαρό τροχαίο που έγινε σήμερα το απόγευμα Τρίτης (15/8) έξω από τη Νικήτη στο ύψος της Μεταμόρφωσης στη Χαλκιδική.

Όπως μεταδίδει το halkidikinews.gr, ένας από τους τέσσερις τραυματίες άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Πιο αναλυτικά, τη ζωή του έχασε ένας άνδρας 86 ετών, ενώ δύο ακόμη άτομα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Υπενθυμίζεται πως δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά έξω από τη Νικήτη σήμερα το απόγευμα Δεκαπενταύγουστου. Όπως αναφέρει το halkidikinews.gr «Μετά τη σύγκρουση το ένα όχημα έφυγε από το δρόμο και αφού συγκρούστηκε με κολόνα φωτισμού, έπεσε κάτω από το δρόμο. Το δεύτερο όχημα, στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια Ρουμάνων, μετά τη σύγκρουση σταμάτησε δεξιά του δρόμου. Στο πρώτο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους από τα σίδερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς πόσιμο νερό ο Κρόκος στην Κοζάνη – Εμφιαλωμένα νερά προμηθεύονται οι κάτοικοι
Διαπιστώθηκε έντονη δυσοσμία στο νερό – Απαγορεύτηκε η χρήση πόσιμου νερού, ερευνώνται τα αίτια και γίνονται εργαστηριακοί έλεγχοι
Χωρίς πόσιμο νερό ο Κρόκος στην Κοζάνη – Εμφιαλωμένα νερά προμηθεύονται οι κάτοικοι
Μαρινάκης από Θεσσαλονίκη: Απόλυτη προτεραιότητα η αύξηση των εισοδημάτων
«Η ανεργία μειώνεται, οι μισθοί αυξάνονται, η χώρα μας είναι πρωταθλήτρια στις άμεσες ξένες επενδύσεις», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μαρινάκης από Θεσσαλονίκη: Απόλυτη προτεραιότητα η αύξηση των εισοδημάτων