Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ryanair: Εισιτήρια με 19,99 ευρώ μόνο από τη Θεσσαλονίκη!

Προσφορά μονάχα για τη Θεσσαλονίκη από την Ryanair

Προσφορά για εισιτήρια από 19,99 ευρώ μόνο από τη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε η Ryanair, γιορτάζοντας τα δύο νέα δρομολόγια προς Βαρκελώνη και Πόρτο. Η προσφορά ισχύει μέχρι και σήμερα Πέμπτη (17/8) τα μεσάνυχτα και αφορά ταξίδια τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Παράλληλα, η Ryanair ανακοίνωσε δύο 2 νέα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Βαρκελώνη και Πόρτο, με σύνδεση μέσω Μιλάνο Μπέργκαμο. Σε συνέχεια επιτυχίας έναρξης συνδεόμενων πτήσεων στο Μιλάνο Μπέργκαμο τον Ιούλιο, από σήμερα, οι πελάτες της Ryanair στη Θεσσαλονίκη θα μπορούν:

  • Να κάνουν κράτηση σε πτήσεις με σύνδεση σε 2 νέα δρομολόγια από/προς Βαρκελώνη και Πόρτο.
  • Μεταβιβάζονται στον ελεγχόμενο χώρο του αερολιμένα χωρίς να εισέρχονται πρώτα από τον χώρο ελεύθερης πρόσβασης.
  • Να κάνουν check-in τις αποσκεύες τους απευθείας για τον τελικό τους προορισμό.
  • Να χρησιμοποιούν ένα booking reference και για τις 2 πτήσεις.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι η τελευταία πρωτοβουλία του προγράμματος “Always Getting Better”, με περισσότερες συνδέσεις να ακολουθούν σε όλο το δίκτυο των αεροδρομίων της Ryanair.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Ryanair David O’Brien δήλωσε:

“ Η Ryanair επεκτείνει την υπηρεσία συνδεόμενων πτήσεων στο αεροδρόμιο Μπέργκαμο του Μιλάνου προσθέτοντας 25 νέα δρομολόγια, περιλαμβανομένων των 2 νέων δρομολογίων από τη Θεσσαλονίκη προς/από τη Βαρκελώνη και το Πόρτο, προσφέροντας στους πελάτες τις ακόμα πιο οικονομικές επιλογές. Ξεκινώντας από σήμερα, οι  πελάτες της Ryanair στη Θεσσαλονίκη, θα μπορούν να μεταβιβάζονται απευθείας στους 2 νέους προορισμούς χωρίς να εισέρχονται πρώτα από τον χώρο ελεύθερης πρόσβασης και να λαμβάνουν τις αποσκευές τους στον τελικό προορισμό τους.

Η υπηρεσία συνδεόμενων πτήσεων μέσω του προγράμματος “Always Getting Better”, είναι διαθέσιμη σε 50 δρομολόγια μέσω Μιλάνο Μπέργκαμο, όπως επίσης σε 10 δρομολόγια μέσω του αεροδρομίου Φιουμιτσίνο Ρώμης και θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερα δρομολόγια σε όλο το δίκτυο αεροδρομίων της Ryanair τις ερχόμενες εβδομάδες και τους επόμενους μήνες. Επιπλέον, στο Ryanair.com, το μεγαλύτερο αεροπορικό website σε επισκεψιμότητα, είναι διαθέσιμα 20 long haul δρομολόγια της Air Europa σε βόρεια και νότια Αμερική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 3 δράστες για ληστεία σε κατάστημα ψιλικών
Ένας εξ αυτών έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές με την τέλεση παρόμοιων αδικημάτων και βρίσκεται έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 3 δράστες για ληστεία σε κατάστημα ψιλικών