Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν 20χρονο και τον έβαλαν φωτιά – Τρεις οι δράστες

Δικογραφία από την ΕΛΑΣ για την απόπειρα ανθρωποκτονίας

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από τη μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας, που έλαβε χώρα σε βάρος 20χρονου ημεδαπού (σημ. ο 20χρονος βρέθηκε τραυματισμένος την 20-04-2017, μεσημεριανές ώρες, σε πρανές σιδηροδρομικών γραμμών αγροτικής περιοχής μεταξύ Δημοτικών Διαμερισμάτων Ανατολικού και Αγίου Αθανασίου, μετά τον εντοπισμό του από διερχόμενο πολίτη. Έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο στον αριστερό πήχη, στην αριστερή γλουτιαία χώρα και στην δεξιά πρόσθια λαγόνια χώρα, καθώς και εγκαύματα σε πρόσωπο, τράχηλο και θώρακα. Είχε μεταφερθεί με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται).

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου ημεδαπού και δύο (2) αλλοδαπών ηλικίας 28 και 29 ετών για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συναυτουργία, του εμπρησμού και παράβασης του Νόμου Περί Όπλων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Απρίλιο του 2017, σε αγροτική περιοχή μεταξύ Δημοτικών Διαμερισμάτων Ανατολικού και Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης, ο 31χρονος, με τη συνδρομή των δύο έτερων συνεργών του, πυροβόλησε σε βάρος του 20χρονου και στη συνέχεια αφού έρριψε εναντίον του εύφλεκτο υγρό, έθεσε φωτιά, προκαλώντας του εγκαύματα.

Σε βάρος των παραπάνω έχουν εκδοθεί σχετικά εντάλματα και αναζητούνται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ