Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το συγκινητικό αντίο του Γιάννη Μπουτάρη στη Ζωή Λάσκαρη

«Αποχαιρετώ μια φίλη ολόκληρης ζωής»

«Η Ζωή ήταν ένα λαμπρό και γοητευτικό πλάσμα. Όμορφη και ταλαντούχα της νεορεαλιστικής κινηματογραφικής πραγματικότητας της χώρας, ώριμης και γοητευτικής πάντα και μετά. Ήξερε με στοχαστικότητα να αντικρίζει τη ζωή σε κάθε στιγμή. Αποχαιρετώ με συγκίνηση μία φίλη μιας ολόκληρης ζωής. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, για το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη.

Συλλυπητήρια από ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΚΑΕ Άρης

Για το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη τοποθετήθηκαν, μέσω λογαριασμών τους στο διαδίκτυο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ΚΑΕ Αρης. Στο σχετικό ποστάρισμά της αναφέρεται από την πρώτη: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την οικογένειά του για τον αδόκητο χαμό της συζύγου του».

Οι «κίτρινοι», από την πλευρά τους, ανέφεραν: «Η Αρης ΚΑΕ εκφράζει την οδύνη της για το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη. Ο χαμός μιας εκ των κορυφαίων Ελληνίδων ηθοποιών, η οποία μάλιστα τίμησε τη φανέλα του Αρη, ως αθλήτρια του μπάσκετ και ήταν στενή φίλη της οικογένειας Νίκου Λάσκαρη, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό και γεμίζει με θλίψη τους απανταχού Ελληνες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πορεία ειρήνης σήμερα από την ΕΔΥΕΘ στη Θεσσαλονίκη
Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) οργανώνει και φέτος την καθιερωμένη Πανελλαδική Ημέρα Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης σεόλη τη...
Πορεία ειρήνης σήμερα από την ΕΔΥΕΘ στη Θεσσαλονίκη
perifereiakos-flyover
Οδηγός - FlyOver: Ποιες ώρες φρακάρουν τα ΙΧ στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη
Τι είπε για την κίνηση στο περιφερειακό και το Flyover ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Πάρις Μπίλλιας
Οδηγός - FlyOver: Ποιες ώρες φρακάρουν τα ΙΧ στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη